marți, 7 octombrie 2008

Cine mai vrea sa zboare cu elicopterul MIRA?

Iata cu ce avea sa iasa Iasul iarasi in evidenta: ministrul Adomnitei a venit la propria nunta cu un elicopter al Guvernului. Cica elicopterul fusese programat de colegul sau, David, ginere vlasovian, care voia sa faca o vizita la vama Albita. Ca sa vezi ce bine s-au lipit treburile astea. Si daca tot era un loc liber, de ce nu? Ca doar e din banii contribuabilului.
Si daca stau si ma gandesc bine, nu e prima data cand unul dintre protejatii lui Relu Fenechiu se foloseste de elicopterele MIRA. Parca si Chiuariu, cand era ministrul Justitiei, a facut un drum la Suceava, cu elicopterul MIRA, ca se inaugura nu-stiu-ce chestie la gradinita unde invatase el sa numere pana la cinci. Numai ca atunci Tariceanu nu a parut deranjat de asta. Acuma, a zis ca se va interesa, mai ales ca nu-l mai are la inima pe Adomnitei, de cand acesta i-a dat cu mucii in buget, votand marirea salariilor profilor.
Oricum, oameni suntem si inteleg slabiciunile omenesti. Asa ca ii propun lui Relu Fenechiu ca pana pe 30 noiembrie sa-si programeze toti baietii din filiala care vor sa zboare cu elicopterul MIRA, ca dupa aia iesenii nu mai pupa locuri in guvern pentru urmatorii 100 de ani. Ca prea ne-au facut de rusine astia.

LATER EDIT
ora 14,45


Afla acuma ca Tariceanu l-a demis pe Adomnitei, sau la revocat din functie, dupa cum suna comunicatul oficial. Va dati seama cati regreta ca au confirmat participarea la nunta lui Adomnitei? Ca una-i sa mergi la nunta de ministru si alta-i sa mergi la nunta unui oarecare, fost, ex-, etc. Iar dintre cei care inca nu au facut-o cu siguranta ca jumatate se gandesc daca se merita investitia. Vom vedea ce va fi. Va scrie presa.

Un comentariu:

Ludovic-Ştefan Kocsis spunea...

Nu trebuie acordată nici o secundă crezare unei caracatiţe atât de perfide.
Au văzut pur şi simplu că treaba cu 'martiriul' lui Oprescu a funcţionat, iar acum încearcă şi ei, pe toate căile, să aplice aceeaşi tehnică la candidaţii lor proprii în alegerile parlamentare: pe Adomniţei îl 'demite' fără prea multe explicaţii sau fără un incident concret pentru a-i atrage simpatia fraierilor de electori ieşeni, doar-doar o primi şi votul celor care-l urăsc pe moliceanu. În aceeaşi tentativa se înscrie şi demisia doamnei Camelia Gavrilă (tot penelistă) din funcţia de viceprimar, tot în vederea candidaturii la parlamentare. Se mizează pe reacţia românească de a 'ţine cu cel căzut' şi pe crearea impresiei de 'victimă a sistemului corupt'.
Să-i voteze cine crede in toata această minciuna neruşinată.