joi, 18 septembrie 2008

Se inchide si centrul Iasului

Ca si cum nu ar fi suficient de sugrumata circulatia prin acest oras care se afla la cheremul unor amatori, duminica mai inchid si centrul Iasului. De ce? Pentru ca vine o asociatie, cunoscuta mai ales prin scandalurile pe care le-a avut cu controlorii de bilete de la RATP, sa ne invete ca in felul asta vom avea un oras cu un aer mai curat. Probabil ca ne vor spune ca in felul asta scade si rata obezitatii in Romania. Ca doar i-au obligat pe ieseni sa mearga pe jos. M-am saturat de proiecte din astea facute nici macar de "amoru' artei" ci doar pentru ca unii vor sa afle in treaba. Daca poate cineva, sa-mi spuna care este finalitatea practica a acestui proiect intitulat „O zi fara masina“? De ce nu incearca celebra asociatie sa puna in practica proiectul "O zi fara incompetenta in Primarie"?
Sa vedeti ce goana va fi in aceste zile pentru obtinerea unui permis de libera trecere prin zona inchisa. Sa vedeti ce gip-ane vor circula prin perimetrul respectiv.
Poate va amintiti ca in urma cu cativa ani, cand era primar celebrul scriitor de Cotusca, Simirad, ziua in care a fost inchis centrul Iasului a picat in timpul saptamanii. Si ca sa-i sfideze pe ieseni, Simirad a fost transportat la Primarie cu masina Politiei. Ca doar nu avea sa-si rupa picioarele ca orice iesean obisnuit.

Niciun comentariu: