sâmbătă, 10 mai 2008

Smecheri la semafor

Smecheri la semafor. Se baga in fata, nu respecta regulile de circulatie. Nu-i respecta nici pe ceilalti soferi. Zilnic intalniti astfel de nesimtiti in trafic. Priviti fotografiile. Nici macar nu are importanta cine sunt.



2 comentarii:

Anonim spunea...

Tocma' ce am reclamat la o firma de taxi pe unu' de'al lor care, ca smekeru', mi s'a bagat in fata, de la gara spre rapa Galbena. Ca smekerii de astea se intampla nu numa' la semafoare. Poa' sa fie politie cu caru', degeaba, daca nu-i mintea la locu' ei...
Are rost sa astept sa-mi spuna careva de la firma ce i-o facut lu' ala smeker de mi s-o bagat in fata?

Ieseanul suparat spunea...

Din cate stiu si aia de la firma sunt la fel de smecheri ca si taximetristii. In cel mai fericit caz o sa-ti spuna ca i-au atras atentia sa nu mai faca asa ceva (nu-ti vine sa razi?) dar mai mult ca sigur ca nu-ti vor da nici un raspuns. La un moment dat s-a scris in presa despre un caz in care o doamna a luat un taxi de la un supermarket, a pus bagajele in portbagaj iar cand a ajuns acasa individul a demarat in tromba lasand-o cu ochii in soare. A facut plangere si la politie si tot degeaba. In aceeasi zi a mers cu politistul la firma de taximetre iar cei de acolo nu le-au dat voie sa vada pozele cu oamenii angajati ca sa-l poata identifica pe infractor.
Iar daca tipul de care vorbesti tu nici macar nu este angajatul vreunei firme, ci doar este abonat la dispeceratul lor, atunci chiar ca n-ai ce sa-i faci. Cat despre politistii de la rutiera, ce sa mai spunem, ca de mult sunt luati la bascalie de taximetristi.