joi, 15 mai 2008

Oprea a gafat in timp ce Nichita a mintit cu seninatate

Dupa cum am afirmat mai demult, mi-am propus sa nu abordez subiecte politice in acest spatiu. Totusi nu ma pot abtine sa nu comentez si eu putin confruntarea televizata dintre Oprea si Nichita. In fons a fost vorba despre probleme ale Iasului.
Din pacate am constatat ca Oprea s-a lasat luat de val si la un moment dat parea ca se crede la catedra. Nu a fost o atitudine care sa-i aduca puncte. Din punctul asta de vedere, Nichita a fost mai calm, desi nu aceasta este firea lui. Probabil ca cei care ii conduc campania i-au dat un ceai de musetel inainte.
In schimb minciunile lui Nichita ar putea prinde la unii. Referindu-se la siguranta cetateanului Nichita s-a referit la Politia comunitara de parca el ar fi infiintat-o, cand de fapt acest organism a aparut prin lege. Iar despre modul in care lucreaza baietii din Politia Comunitara, mai bine ar vedea ce spun iesenii.
Nichita spune ca toate deciziile pe care le-a luat au fost in urma consultarii populatiei. Tineti minte cand a organizat rapid niste audiente in cartiere? Dupa ce a venit cu propunerea de a mari taxele locale. Si pentru ca a declansat o reactie virulenta, a facut mascarada cu audientele ca sa aiba motive de a bate in retragere.
Nichita s-a laudat cu iluminatul stradal, dar n-a suflat o vorba despre iluminatul pe stadion. Dupa cum am mai spus-o in aceasta pagina, prima grija a lui Nichita, dupa ce s-a vazut primar, a fost sa puna nocturna la stadion. Si de fapt asta este singura lui realizare, dar tot pe banii nostri.
Cand s-a ajuns la discutia despre liniile de tramvai, Nichita i-a cerut lui Oprea sa spuna trei cifre: cat costa investitia si cat costa biletul de tramvai. Cum s-ar spune cei patru apostoli au fost doar trei, Luca si Matei. Cred ca a treia cifra la care se referea Nichita era spaga. Poate ne spune Nichita de ce abia in aceasta primavara a pornit santierul de pe Canta? Sau poate ne povesteste cum a reusit sa cumpere autobuze MAZ la pret de Mercedes?
Cat priveste pretul real al biletului de tramvai, cred ca il stie doar directorul RATP care merge pe sarma pentru a pompa bani in actiunile de pomana electorala a primarului actual (vedeti tot felul de facilitati la transportul in comun impuse de deciziile Consiliului Local).
Concluzia? Cred ca Oprea a gafat in timp ce Nichita a mintit cu seninatate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mi se pare ca bannerul cu Oprea, afisat pe site`ul tau iti stirbeste din credibilitate.Tot acest lucru ma facea sa reflect de 2x ceea ce scrii,gandindu`ma ca ii faci campanie unui contracandidat de`al lui Nechita.