miercuri, 2 aprilie 2008

Si-a proptit rabla in stalp

Dupa ce cateva zile in care am facut un pic de politica, hai sa ne intoarcem la rablele noastre. Sau ale lor. O sa incep cu una care are o pozitie foarte interesanta. E proptita intr-un stalp. Probabil ca nu mai are nici frane. Dar cine sa o vada. Ca e pe strada Buna Vestire. Langa Biserica cu acelasi nume. Cam pe aici.
Iata si fotografia: IS-02-JWH. Sta acolo de anul trecut.

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi
Alta ocupa un loc in parcarea din fata Policlinicii Mari. Cam in dreptul Pietei Agroalimentare.



masina, rabla, auto, abandonata in Iasi Si asta e greu de vazut.


Altele doua sunt in Tatarasi. Pe strada Ciornei, intre blocuri. Cam pe aici.



masina, rabla, auto, abandonata in Iasi
Eu m-am plictisit sa tot pozez masini abandonate prin targul asta. Si nici macar nu am postat toate fotografiile. In acelasi timp Primaria cheltuie bani cu lefurile pentru o gramada de angajati care ar trebui sa identifice si sa culeaga de pe strazi gunoaiele astea. Eu le ofer informatiile pe gratis. Dar nu intereseaza pe nimeni. Dimpotriva, am auzit ca ma injura pentru ca scot mizeria la suprafata.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu-ti pese ca te injura!!! Continua sa scrii! Eu ma numar printre iesenii care citesc blogul tau si carora le pasa de acest oras. In felul tau, schimbi in jurul tau ceea ce poti. Iar asta o sa se vada la alegeri, prin procentul de voturi pe care (nu) o sa-l aiba actualul primar ....care nu a facut nimic pentru orasul asta.

Ieseanul suparat spunea...

@mirela: multumesc pentru gandurile bune si pentru faptul ca ma citesti. Iti multumesc pentru ca iti pasa de acest oras.

Anonim spunea...

Cum? sunt rable? au voie sa circule in RO si sunt mult mai bune decat cele din vest, cu euro 2-3, doar nu trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare...

Ionut spunea...

Misto blogul, keep up the good work, m-am uitat aici si mi-am dat seama ca am o poza care ar fi mers perfect, doar ca eu sunt in Constanta . O Dacie abandonata, lipita de un copac si chestia cool este ca au venit baietii de la Primarie si au varuit baza copacului inclusiv capota Daciei :).
You gained a new reader ;)

Anonim spunea...

Vezi ca exista si rabla.info

Anonim spunea...

Salut! Pe scurt! (timpul nu imi permite sa dau mai multe detalii). Sunt din Constanta, si caut o anume masina. Se numeste Opel Rekord C Coupe/Sprint, sau Opel Commodore A. Fabricata intre anii 1967-1971. Ma poti ajuta, eventual, sa gasesc o astfel de masina, in scopul restaurarii? Pe altcineva din Iasi nu mai stiu. Niste poze ar fi de folos. Uite aici un link catre o fotografie ce ilustreaza modelul masinii: http://www.meinekarre.de/cars/Opel_Rekord_C_Coupe_1900L_DAFI.jpg
Multumesc anticipat!

Anonim spunea...

Imi cer scuze. Am uitat sa las datele mele de contact! Ma poti gasi pe id-ul de messenger cristi_vw
Multumesc!

Anonim spunea...

eu zic ca mai bine merge un ford capri mk I. daca ai bani vezi ca am vazut un mustang din 73 de vanzare pentru vreo 4.000 de euro si unu gata restaurat de prin 69 la vreo 12.000 de dolari

AlinaP spunea...

In parcare la AC( in spate) sta o rabla veche rosie de peste jumate de an. Nu cred ca luat-o nici acuma nimeni de acolo

Ieseanul suparat spunea...

Pe acolo, pe Splai Bahlui, in spatele Facultatilor de la Politehnica, stau multe rable. Nu se prea se vad, de aceea e un loc bun pentru ascuns astfel de mizerii. Ca snu mai spun ca unele s-ar putea chiar sa apartina unor profesori de la Poli, care intre timp si-au cumparat masini mai bune, dar nu se indura sa scape de rable.

Anonim spunea...

Coboram acum doua saptamni de la liceu (eminescu) si am observat ca nu mai era rabla proptita in stalp... astfel amintindu-mi de post-ul tau si zicandu-mi "ia uite ca intr-adevar se rezolva ceva". Insa si mai mare mi-a fost uimirea sa zaresc aceeasi rabla mai la vale de intersectie, parcata anapoda incat incurca si mai mult circulatia pe strada ingusta si sparta.:|