vineri, 28 martie 2008

Nichita a dat cu mucii in motoarele de la Delphi

Un tip matur si cu acces la informatii si-a facut un blog care merita urmarit. El este Contribuabilul fericit. In ultimul text ne spune cum Nichita a dat cu mucii in motoarele de la Delphi. Pana la urma, pun pariu ca tot presa va fi de vina.

Later edit

Iata si continuarea. Am primit pe mail, de la un prieten, comunicatul celor de la Delphi. Observ ca cineva a postat acelasi text si in sectiunea de comentarii. De asemenea, il gasiti si aici.

Fabricile Delphi Diesel din Franta si Spania continua sa joace un rol cheie in tehnologia de varf, ca urmare vor fi sustinute prin viitoare investitii.

Ca o fabrica consacrata tehnologiei diesel, fabrica din Iasi, Romania va produce componente cu sisteme de injectie pentru motoare diesel, in special pompe şi injectoare pentru sistemele de injecţie "Common Rail" care va deservi comenzile in crestere a clienţilor din întreaga lume. Intr-adevar, Delphi a castigat in ultima perioada un mare număr de programe şi clienţi noi, în special pentru sistemele de control a motoarelor diesel care sunt compatibile cu Euro V venind in sprijinul clienţilor săi, care se extind cu rapiditate in Europa Centrala si de Est. Delphi a decis deschiderea noii fabrici deoarece s-a constatat o continua creştere a nevoilor pieţei. Delphi joaca un rol cheie pe piaţa motoarelor diesel la nivel mondial, iar această nouă fabrica din Iaşi ii va consolida poziţia sa de lider, prin furnizarea unei noi si eficiente baze de producţie, amplasata mai aproape de clienţii sai. Prin noul amplasament, Delphi îşi consolidează capacitatea de producţie a sistemelor de injectie diesel la nivel global. Grupul administrează în total 14 amplasamente specializate în domeniul sistemelor de control si comanda a motoarelor diesel, fiind prezent în Brazilia, Coreea, India, Turcia, Mexic, Franţa, Spania, Marea Britanie şi în prezent în România.

Agnieszka Przymusińska
Communications Manager,
Eastern Europe Delphi
Tel. +48 12 252 10 33
Cell +48 602 390 682E -
mail: agnieszka.przymusinska@delphi.com

Iata si ce spunea primarul G. Nichita, miercuri, 26 martie:

"Ne-au mai spus ca pina in 2010 vor sa isi mute la Iasi toate fabricile de productie din Barcelona si Franta", a declarat primarul Gheorghe Nichita. Citeste tot textul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fabricile Delphi Diesel din Franta si Spania continua sa joace un rol cheie in tehnologia de varf, ca urmare vor fi sustinute prin viitoare investitii.

Ca o fabrica consacrata tehnologiei diesel ,fabrica din Iasi, Romania va produce componente cu sisteme de injectie pentru motoare diesel, in special pompe şi injectoare pentru sistemele de injecţie "Common Rail" care va deservi comenzile in crestere a clienţilor din întreaga lume.

Intr-adevar, Delphi a castigat in ultima perioada un mare număr de programe şi clienţi noi, în special pentru sistemele de control a motoarelor diesel care sunt compatibile cu Euro V venind in sprijinul clienţilor săi, care se extind cu rapiditate in Europa Centrala si de Est.

Delphi a decis deschiderea noii fabrici deoarece s-a constatat o continua creştere a nevoilor pieţei. Delphi joaca un rol cheie pe piaţa motoarelor diesel la nivel mondial, iar această nouă fabrica din Iaşi ii va consolida poziţia sa de lider, prin furnizarea unei noi si eficiente baze de producţie, amplasata mai aproape de clienţii sai.

Prin noul amplasament, Delphi îşi consolidează capacitatea de producţie a sistemelor de injectie diesel la nivel global. Grupul administrează în total 14 amplasamente specializate în domeniul sistemelor de control si comanda a motoarelor diesel, fiind prezent în Brazilia, Coreea, India, Turcia, Mexic, Franţa, Spania, Marea Britanie şi în prezent în România.

Agnieszka Przymusińska
Communications Manager, Eastern Europe
Delphi
Tel. +48 12 252 10 33
Cell +48 602 390 682
E - mail: agnieszka.przymusinska@delphi.com