joi, 27 martie 2008

Alte patru rable luate la intamplare

Hai sa revenim la rablele abandonate pe spatiul public.

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

Mizeria din imaginea de mai sus se afla abandonata de cateva luni pe Splai Bahlui, cum vii dinspre Podu Ros in apropiere de Podu Cantemir. Culmea este ca n-a vazut-o nimeni pana acuma. Nu mai are nici numere de inmatriculare. Deci e buna de dat la fier vechi. Pe asta o pot ridica instantaneu. Dar cine sa o faca?
masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

Aceasta e parcata pe str Ion Creanga, inainte de podul peste raul Ciric, cum vii dinspre Piata Doi Baieti. Iata o localizare mai exacta. Are numarul de inmatriculare IS-05-TZZ.

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

Microbuzul din imagine se afla in parcare in spatele Facultatii de Chimie. Cam in zona asta. A facut curse pentru Minibus. Are numarul de inmatriculare IS-04-UOE. Nu figureaza in baza de date a CEDAM. Ma intreb cand a avut ultima asigurare?

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi

masina, rabla, auto, abandonata in Iasi
Opelul din imagine, cu nr. Is-04-AHT se afla la intersectia dintre strada Conductelor si bd. Tudor Vladimirescu. Exact aici. La cum arata se observa ca nu a fost miscat de mult timp.
In concluzie, am facut un tur prin Podu de Fier, Bd, Tudor Vladimirescu, Facultatea e Chimie, Podu Ros, Podu Cantemir si strada Ion Creanga. Ca sa nu spuna cineva ca ma limitez doar la centrul Iasului.
Si mai este o zona fierbinte, cu foarte multe rable, dar o voi prezenta in una din zilele urmatoare. Uneori ma intreb de cati gardieni publici si inspectori ai municipalitatii este nevoie pentru a depista aceste gunoaie de pe carosabil? Dar de ce sa ma mai intreb, daca astia nu se misca nici atunci cand le oferi informatii pe gratis. Iar unii chiar sunt platiti ca sa faca acest lucru. Platiti din bani publici.

PS: Mai era o rabla in parcare administrata de Iulius Mall (la Chimie), cu nr. IS-01-UCR, un Opel alb, dar l-au ridicat intre timp. Mai am doar pozele.

5 comentarii:

Adrian spunea...

mai este o rabla (dacia 1300) alba in parcarea de pe strada garii, vis-avis cu emporiki bank. cum in zona sunt lucrari zona e cautata pt parcari s aceasta sta in plus.

Ieseanul suparat spunea...

In zona Garii - Billa sunt o multime de rable pe care nu le vede nimeni.

Liviu spunea...

Da ce se intampla in orasul vostru se sunt atatea masini abandonate pe strazi? Aici, in Elvetia, daca o masina nu e miscata 10 zile vin si o ridica fara nici un preaviz. Indiferent cum arata. O masina care nu a fost miscata devine un obiect suspect. In Romania de ce nu se aplica legislatia comunitara?

Anonim spunea...

Welcome to the jungle :) Liviu.

adrian spunea...

din pacate traim o realitate cruda. oameni alearga dupa masini scumpe in romania dar civilizatia e invers proportionala in majoritatea cazurilor.