joi, 20 martie 2008

Neamurile primarului Nichita ne fura Copoul


Neamurile lui Gheorghe Nichita, actualul primar al Iasului, vor sa ne confiste COPOUL. Iata ce scrie pe newsiasi: Brandul Copou, gata sa fie confiscat de finul primarului . Este vorba despre faptul ca o firma patronata de neamurile primarului Nichita a inregistrat la OSIM brandul COPOU. In acest caz, oricine ar vrea sa foloseasca aceasta denumire ar trebui sa le plateasca bani grei neamurilor lui Nichita. Probabil ca G. Nichita s-a gandit sa mai scoata niste bani de pe spinarea iesenilor prin aceste neamuri. Pentru ca daca brandul Copou ajunge in proprietatea lor va trebui ca municipalitatea sa le plateasca un vagon de bani numai ca sa nu schimbam numele celui mai cunoscut loc din Iasi. Bineinteles ca si cei de la OSIM sunt imbecili atat timp cat accepta inregistrarea unui asemenea brand. In acest timp, primarul ce face? Tace chitic. Il lasa pe vicele Neculau sa spuna ca primaria va constesta.... rilu, rilu, crocodilu... De ce n-a iesit primarul sa spuna ca va rezolva situatia? Pentru ca ii convine. S-ar putea chiar sa se afla in spatele acestei afaceri. Asa ca vom asista cum neamurile lui Nichita ne vor fura Copoul.
Iar acest mingicar care isi bate joc de noi de 4 ani de zile, ne va cere sa-l votam. Si asa isi face ziar de 100 de mii de exemplare din banii nostri pe care ii platim ca taxe si impozite. Deja simt ca imi ies din minti. Asta ne reguleaza pe fata si mai are curajul si nesimtirea sa ne spuna ca mai vrea o tura... la Primarie. Priviti in imaginea de mai sus parcul Copou. Deocamdata pe gratis. In viitor s-ar putea sa ne coste. Si toatea aste pentru buzunarul primarului.
Cititi mai departe:
Iata si comentariul lui Dumitru Oprea de pe TeleM




Later edit
Scandalul marcii “Copou” - de pe blogul lui Visurat
Copou - o marca furata, pardon, inregistrata
Primarul închide ochii la confiscarea Copoului. Noi nu!
Atentat la istoria oraşului Iaşi
Salvează Copoul

4 comentarii:

Madalina Tudose spunea...

Am scris si eu pe blog despre aceasta hotie.

Paul spunea...

ajuta-ma te rog pentru niste campanii:
-deschiderea unei farmacii non-stop in Copou(http://paulsava.blogspot.com/2008/03/
vrem-farmacie-non-stop-in-copou.html.)
-exercitiu de memorie-viata de dinainte de 1990(http://paulsava.blogspot.com/2008/03/
provocare-pentru-blogeri.html)
Iti multumesc anticipat...

Ieseanul suparat spunea...

@madalina: ti-am pus un link la mine. Ma bucura ca blogerii i-au atitudine fata de autoritati. Cred ca putem schimba ceva in urbea asta. Putem deveni mai puternici daca ne coordonam bine campaniile.

Ieseanul suparat spunea...

@paul sava: deocamdata am pus un link pentru Vrem farmacie non-stop in Copou!.
In legatura cu "exercitiul de memorie", ma gandesc unde sa-l plasez.