luni, 17 martie 2008

N-avem parcare, dar avem iesire la mare

masini parcate in spate la BRD, langa Hala Centrala de la Iasi
Nu avem locuri de parcare suficiente, parca asa ne plangem cu totii. Parcam pe trotuare, pe spatii verzi sau lasam masinile in strada, pur si simplu. In imaginea de mai sus puteti privi terenul din spatele BRD, langa Hala Centrala. Iesenii s-au orientat si l-au transformat intr-o parcare.

Deocamdata, mai ales cand ploua, locul arata ca in fotografie. Desi, daca ma gandesc bine, in cazul unei ploi de vreo doua zile vom putea spune ca avem iesire la mare. Ca la munte avem iesire. E vorba de muntele de prostie de la Palatul Roznovanu.

Ca sa revin la terenul cu pricina, am senzatia ca Primaria are in vedere altceva acolo. Probabil tot vreo constructie megalomanica. Cand terenul va ajunge pe mainile cui trebuie, ganditi-va unde se vor muta masinile: pe strazile din jur, bineinteles. Dar probabil ca nu se va intampla in acest an, deoarece Nichita are nevoie de voturile iesenilor.

Daca va aduceti aminte, in urma cu vreo patru ani Nichita a promis ca va face nu-stiu-cate locuri de parcare, dar nu s-a intamplat nimic. Si cred ca este normal, atata timp cat un loc de parcare amenajat de Primarie, adica pe banii nostri, nu aduce comisioanele de rigoare. Asa ca au gasit o solutie: au largit anumite strazi si au lasat masinile sa parcheze pe margine. Iata secretul administratiei Nichita. Carpeala de mantuiala.

Concluzia: locuri de parcare IOC, dar iti ridica masina daca o lasi pe trotuar sau pe marginea strazii. Aceasta este viziunea actualului primar. Sper ca cei care sofeaza prin acest oras administrat de un fotbalist amator sa se gandeasca bine in fata buletinului de vot.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Prietene,



Poate ca ti-ai inceput calatoria prin meditatie…..sau prin explorarea traditiilor religioase orientale…. Sau prin investigarea tratamentelor homeopatice….sau poate ca pur si simplu ai hotarat sa reevaluezi ce ti se pare important.



Atunci cand incerci sa gasesti un echilibru in viata ta, poti sa iti alegi singur calea. Nu exista o cale absolut corecta prin care sa-ti cultivi intraga fiinta : spiritul, gandirea si corpul.



Si, precum probabil stii, in prezent exista mai multe resurse la dispozitie pentru un stil de viata echilibrat, complet decat ai gasit vreodata in trecut. Dar cum anume le poti controla ? Cum poti separa sarlataniile si remediile de scurta durata de cele reale, cu rezultate pe termen lung ?



La Body Mind Spirit Festival vei gasi acele solutii pe care le cauti pentru a-ti lumina calea: aboneaza-te chiar astazi la newsletterul Festivalului si vei primi ultimele noutati, in mod gratuit !



Body Mind Spirit Festival este dedicat oferirii unei palete largi de produse si servicii pe care le-am considerat informative, utile, instructive, inaltatoare.



www.bodymindspiritfestival.ro

Anonim spunea...

Localizarea plajei pe harta :). Click dreapta, open new tab.

Anonim spunea...

un text genial
http://www.visurat.ro/2008/03/18/despre-cretini/

Anonim spunea...

@1...foarte adanc, si nu strica un pic de reclama.
@ anonim: esti prea tare cu harta, imi place ca esti conscvent si atent, imediat arati unde arde :D

@anonim 2 il citim si noi pe seby :P

@ ieseanul suparat. mda, o iesire binemeritata la mare. Noroc ca nu mai sunt olcit-uri, ca intra apa la delcou :). Ma bucur ca esti activ si scrii constant :D