sâmbătă, 15 martie 2008

Primarii trec, blogerii raman!!!

Iata ca blogerii iau atitudine. Cei care conduc destinele acestui oras ar trebui sa priceapa ca isi pot cumpara texte laudative in ziare dar nu pot pune botnita (vorba lui visurat) blogerilor. Iar blogosfera devinde din ce in ce mai activa pe aceasta zona. Avem dreptul sa ne spunem parerea. Ba chiar as putea spune ca avem obligatia sa ne spunem parerea.
Primarii trec, blogerii raman!!!!!!!!!!!!!!!!

Iata mai jos un text excelent:

"Chiar si la momentul in care scriu aceste randuri, nu au trecut 12 ore de cand am luat o groapa extrem de urata si l-am injurat pe Nichita de i-au mers fulgii. Comenta cineva pe Ziarul de Iasi ca ar ramane Gigi Robinet fara diafragma daca ar sughita de fiecare data cand un sofer ii trimite un gand bun din cauza unei gropi, si subscriu opiniei.
Ce fel de asfalt folosesc astia de se dezintegreaza cand treci cu bicicleta peste el? Si de ce nu se peticesc gropile la 24 de ore de la aparitia lor? Greu de spus..."


Cititi textul pe blogul lui Tomis

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ms mult pentru aprecieri. Teama mea este ca oamenii 'obisnuiti', care nu au acces la informare decat prin metodele clasice (ziare si televiziuni) raman influentabili si vor vota cu picioarele (sau cu stomacul electoral) la urmatoarele locale. Si tare rau ar fi.

Desi comunitatea bloggerilor ramane libera sa isi exprime parerea, opinia mea este ca nu avem un impact suficient de mare incat sa schimbam cu adevarat lucrurile - cel putin deocamdata. Spun asta vizavi de recentul sondaj care zice ca 40% dintre ieseni vor sa mai dea un mandat instalatorului.

Totusi, incurajez in continuare pe toata lumea sa isi exprime nemultumirile legate de oras pentru ca nu mai suntem pe vremea impuscatului, sa tacem cand vrea cine este inscaunat la primarie. Si poate ca se trezesc si votantii din inertie si vor vota pe altcineva decat mingicar.

Astept cu maxim interes alegerile. :)

Ieseanul suparat spunea...

Poate ca deocamdata impactul este destul de mic, dar cred ca va deveni mai mare. Politicienii si-au facut blog tocmai pentru ca si-au dat seama ca suntem destul de importanti. Trebuie doar ca noi sa constientizam importanta pe care o putem avea.
Dupa cum spuneam intr-un comentariu pe alt blog, nu ma intereseaza daca sunt citit de 1000de oameni care nu pot lua o decizie. Dar ma intereseaza daca sunt citit de doi oameni care pot lua decizii. E mult mai important. Trebuie sa-i obligam pe cei care se afla in functii de conducere sa ne asculte. Pentru ca altfel nu ne putem adresa lor. Si n-o sa merg in audienta la primar sa-i spun ca strada mea arata ca in secolul 19. Probabil ca nu-l intereseaza, daca in patru ani n-a venit nimeni nici macar sa miste o piatra. Dar voi scrie aici si vor fi destui care vor citi despre "implinirile marete ale epocii". Nu trebuie sa-i uitam pe cei care si-au batut joc de acest oras. Incepand de la primar pana la ultimul director sau sef de pe la regiile care traiesc din banii nostri.

Anonim spunea...

Cititi adevarata Flacara Iasului
http://www.flacarais.ro/

Anonim spunea...

un text genial
http://www.visurat.ro/2008/03/18/despre-cretini/