joi, 21 februarie 2008

Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de un tractor


Microbuzul din imagine, plin cu pasageri, a intrat intr-un tractor in cursul diminetii de joi. Accidentul a avut loc pe strada Sarariei la intersectia cu strada Oastei. Se pare ca microbuzul, marca Mercedes, cu nr. de inmatriculare IS 10 RYU, efectua o cursa speciala de transport persoane pentru o firma. In intersectia respectiva s-a ciocnit frontal de un tractor al Primariei. In urma coliziunii, mai multe persoane din microbuz au ajuns la spitalul de Urgente. Intr-o situatie grava se afla o pacienta de 25 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Deocamdata nu s-a stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului. Cert este alt lucru: la cum circula microbuzele prin oras, ma mir ca nu sunt mai multe victime.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tu esti unul dintr-aceia care circula prin oras cu tractorul,nu?.
Fara sa stii nimic, tragi concluzii.Ce vrei sa spui cu "la cum circula microbuzele prin oras"?. Trezeste-te, nu mai suntem pe timpul Trabantului, sau a Skodei MB 1000.Automat ca circulatia creste direct proportional cu densitatea masinilor. Daca privesti corect vei vedea ca si celelalte masini tot asa circula, dar cum tu ai ochiul deformat, nu vezi decat microbuzele.Ochiul tau deformat, provine din invidie ca nu ai si tu unul cu care sa scoti altfel banul si din rautate.Acestea doua te duc pana la urma sa crezi ca microbuzele nu sunt folositoare(cu toate ca de multe ori le folosesti), dar rautatea din tine nu te lasa, militand pana la urma la scoaterea lor de pe traseu, sub diferite motive(majoritatea neintemeiate).Nu te intereseaza cu ce se vor inlocui, important este sa fie scoase. Atunci vei trai linistit, ca vecinul, prietenul etc. nu mai poate lucra cu el, traind in pace si multumire de sine ca "ai facut o fapta buna".Specific romanesc(zicala cu capra)

Ieseanul suparat spunea...

Indiferent cum circul eu prin oras, pana acum n-am provocat nici un accident de circulatie. Dar tu, ANONIMULE, cu siguranta esti unul dintre cei care "circula cu capra".