vineri, 8 februarie 2008

Cine strange rablele din Iasi?


Daca tot am scris la un moment dat despre cei care isi lasa masinile pe trotuare, cred ca este timpul sa mai scriu cate ceva si despre cei care blocheaza parcarile cu rablele lor pe care nu le-au mai urnit de ani de zile si nici nu o vor mai face vreodata. Si unii dintre cei care ajung sa-si lase masinile pe trotuare au dreptate: daca nu ai unde parca, ce sa faci? Imi amintesc ca la un moment dat politistii comunitari au fost pusi sa stranga date despre rablele abandonate, pentru a putea fi apoi ridicate. Cat de bine s-au achitat de sarcina...? Si acestea sunt doar cateva exemple. Volkswagen-ul de mai sus l-am descoperit in Alexandru (sau Dacia, dupa cum vreti sa-i spuneti) vizavi de Biserica Catolica. O Dacie galbena se afla prin Tg Cucu, apoi, pe Dr. Savini mai puteti gasi vreo doua rable (cel putin miercuri erau acolo), in spatele Pietei Independentei mai exista o Dacie care sta pe jante si exemplele ar putea continua. Deci, daca Primaria ridica masinile oprite pe principalele bulevarde, atunci ar face bine sa curate si parcarile de rable.

3 comentarii:

Anonim spunea...

In spatele blocului unde ai gasit VW parasit este o parcare unde un Oltcit ocupa un loc de seama in parcare, iar celelate masini sunt fortate sa parcheze prin parcuri, pe trotuare sau in intersectii. Daca intereseaza pe cineva, masina respectiva este pe strada Amurgului, langa Scoala 39, exact langa tomberoanele de gunoi.

T spunea...

Masini ca masini, dar de pe Str. Ciurchi au disparut bordurile? Ghici cine le-a furat si mutat in Tudor? Firma EuroContstruct SRL. Sa-i felicitam!

Radu Antohi spunea...

Am revenit cu informatii despre masina abandonata din parcare...

http://raduantohi.blogspot.com/2008/02/masina-parasita-in-parcare.htmlhttp://raduantohi.blogspot.com/2008/02/masina-parasita-in-parcare.html