miercuri, 9 ianuarie 2008

Multumesc Andi!

Ii multumesc lui Andi pentru ca a sesizat aparitia acestei "pagini triste despre orasul Iasi" si a postat o stire pe blogul sau. Priveam in seara asta, la un moment dat, pe histats.com si la inceput nu pricepeam ce se intampla, de ce imi creste brusc traficul. Apoi m-am dumirit. Ce pot sa mai spun, decat ca e cea mai buna reclama de care am avut parte.
Voi incerca in continuare se nu dezamagesc. Am pornit acest proiect cu un singur gand: sa spun ceea ce nu se spune. Sa arat ceea ce nu se vede. Ma doare sufletul ca acest oras arata ca o rana cu puroi. Multi dintre noi poate ca ne-am obisnuit cu anumite "privelisti" asa ca nu ne mai deranjeaza. Dar nu este corect. Adunate la un loc toate aceste mizerii arata in ce hal a ajuns acest oras. Marile proiecte imobiliare care ar trebuie sa aduca un alt fel de aer, sunt de fapt ca un ciorap de matase tras pe un picior cu jeg. Discursul autoritatilor locale si tot felul de sarbatori publice seamana cu un fard de proasta calitate aruncat peste un obraz murdar.
Dar am si o veste buna: am rezolvat problema campului pentru comentarii. Umblasem prin setari si fara sa vreau le-am interzis. Dar de acum e OK. Parerea voastra conteaza!

4 comentarii:

Iulian Micu spunea...

Optimizeaza culorile la reclama Google.. e prea tipatoare, asa cum e acum.

Anonim spunea...

Multumesc pentru sugestie.

Unknown spunea...

da un add pe mess. sper sa te prinzi care imi e id-ul :)

Anonim spunea...

Inca nu m-am prins. Dar mai incerc.
Poti sa-mi scrii direct pe orasuliasi@gmail.com