miercuri, 4 septembrie 2013

Primarii n-au nici un interes sa starpeasca maidanezii deoarece sunt o sursa inepuizabila de bani

Serviciul public care ar trebui sa stranga cainii de pe strazi, ASPA, a avut alocati numai in primele sase luni ale anului 3,3 milioane de euro din care jumatate s-au dus pe plata hingherilor privati, afirma presedintele Asociatiei "Cutu - Cutu", Marcela Pisla.
"Au existat licitatii pentru tot felul de lucruri pentru sterilizare, pentru prindere. Adica transfer de bani publici in buzunare private. Jumatate din cele 3,3 milioane de euro alocate pe 6 luni merg numai la firmele private de hingheri. Ei urmaresc sa mai aduca niste hingheri privati. Si chiar am inteles ca dl. Bancescu (n.red. directorul ASPA) si altii de pe acolo si-au facut o firma noua", a declarat Marcela Pisla intr-un interviu acordat Ziare.com.

Presedintele Asociatiei "Cutu - Cutu" sustine ca, in pofida fondurilor uriase alocate, la cele doua adaposturi ale primariei sunt sterilizati doar doi caini pe zi, iar hingherii aduna de pe strazi doar animalele cele mai blande, usor de prins si nu se ating de cele agresive.

Cititi pe ziare.com un interviu care ar trebui sa va arate tabloul afacerii cu caini maidanezi si de ce autoritatile locale nu au nici un interes sa-i starpeasca.

La adaposturi sunt sterilizati doar doi caini pe zi. Hingherii aduna numai cainii blanzi

Niciun comentariu: