marți, 30 iulie 2013

Viceprimarul Mihai Chirica il ameninta pe ziaristul Calin Ciobotari pentru ca a participat la actiunea "Desene pe asfalt pentru primarul Nichita"

Un ziarist de la postul de televiziune Tele M din Iasi a fost amenitat cu puscaria de catre vremelnic viceprimarul Mihai Chirica. De ce? Pentru ca in urma cu vreo doua zile, reporterii Tele M au indraznit sa faca DESENE PE ASFALT.
De altfel, cei de la Tele M si-au asumat actiunea intr-o emisiune televizata. Astazi, injinerul Chirica, angajat la Primarie pe vremea lui Simirad, pentru a supraveghea lucrarile la vila fostului primar (vezi Ce cauta Mihai Chirica la vila in constructie a lui Constantin Simirad?), l-a amenintat pe Calin Ciobotari cu puscaria pentru "afiliere la grup infractional organizat". :))))))))))))))
Adevarul este ca unii au impresia ca nu sunt si asa destul de penibili in tot ceea fac, isi mai ridica si poalele in cap.

Ma intreb acuma, ce fel de grup a fost acela care a decis si a pus in aplicare masacrarea teilor de pe Stefan cel Mare si mutilarea centrului Iasului? Cred ca a fost un "grup terorist" iar iar sefii din primarie ar trebui sa raspunda penal pentru asta.


Iata cateva fotografii de pe pagina de facebook a lui Calin Ciobotari:





2 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Daca vrei sa fii malefic, apoi trebuie sa atingi un anumit nivel - sa devii fascinant, ca personaj negativ. (Vezi Darth Vader, Adolf si Iosif Visarionovici, J.R. Ewing etc). Daca nu atingi acel nivel, esti doar un pungas ieftin, fie ridicol, fie gretos. Iar vicele asta numai fascinant nu e.
Toata stima pt. Calin Ciobotari, omul chiar merita numele de "jurnalist". Ceea ce nu as zice, a propos de Tele M, de mos Petrica Frasila, acum la Prima, uber-flauschat cu invitatii, cu intrebari dulci ca rahatul turcesc etc. Intr-un cuvant, o sarma de moldovan.

Anonim spunea...

Calin Ciobotari-Cacalin cum il numeam noi in scoala generala- a fost si a ramas un mascarici vulgar.
In loc sa se lege de oameni si sa scrie pe asfalt, mai bine si-ar vedea de gunoiul din viata personala.
Bunica lui care l-a crescut si l-a finantat nu vrea sa moara. Si stimabilul domn Calin nu poate vinde casa.
De aceea bunica e infometata,tinuta intr-o bucatarie de vara cu pereti subtiri, traieste din mila vecinilor.
Mergeti la Musenita, judetul Suceava, faceti cateva fotografii sarmanei batrane si aratati tuturor cine este adevaratul Calin. Jurnalist se autointituleaza si prin asta face de ras bransa jurnalistilor!!
Rusine!!