vineri, 14 iunie 2013

Teoria conspiratiei in ce priveste moartea istoricului iesean Gheorghe Buzatu

Incepand de joi 13 iunie, pe net a inceput sa circule o asa zisa ipoteza despre omorarea istoricului iesean Gheorghe Buzatu de catre NKVD.


Daca ar fi fost vorba despre orice alt serviciu de acest gen, poate ca ar fi existat un sambure de credibilitate, dar se pare ca autorii textului au uitat ca NKVD-ul nu mai este de actualitate. Dar mai bine cititi textul si va minunati.


Ipoteză terifiantă: Gheorghe Buzatu eliminat de un agent NKVD

Din ce în ce mai mult, în ultima perioadă circulă zvonul că istoricul Gheorghe Buzatu decedat la 20 mai 2013, ora 10 şi 36 de minute ora Bucureşti-ului, a fost ţinta unei conspiraţii internaţionale, spre a fi redus la tăcere, pentru convingerile sale exprimate în mod public, dar şi în lucrările sale ştiinţifice, care au deranjat anumite interese ale unor cercuri de interese de la cel mai înalt nivel, privind noua ordine mondială. Faptul că a documentat cu probe istorice irefutabile anumite evenimente istorice privind istoria modernă şi contemporană a armatei române, dar mai ales a abordat istoria petrolului, gazelor şi zăcămintele statului nostru, a cultivat memoria unor genii ale spiritualităţii neamului sau a unor lideri politici sau de stat, cum ar fi Mihai Eminescu, Nicolae Titulescu, Regina Maria, Carol al II-lea, Ion Victor Antonescu, Gheorghe Gheorghiu Dej, Ana Pauker, Lucreţiu Pătrăşcanu, Nicolae Ceauşescu, Moses Rosen, Saul Brukner, Ştefan Kostyal, dar şi cetăţeni străini cum ar fi Simon Wisenthal, Ellie Wiesel, Miklos Horty, Benito Mussolini, Iosif Vissarionovici Stalin, Levrente Beria, Ioakim von Ribentropp, Molotov, Adolf Hitler, Harry Truman, John Fisgerald Kenedy, George Bush, Mihail Gorbaciov, etc., având un punct de vedere obiectiv dar patriotic la adresa poporului nostru, a deranjat cercurile interesate în destructurarea ţării, colonizarea şi lichidarea acesteia, prin politici interne antistatale şi antinaţionale. Ori cui îi trebuie în ziua de astăzi un istoric patriot, când Spania, Cipru, Irlanda, Italia, Grecia, Rusia, sunt în prag de lichidare, şi cu ajutorul eforturilor insurgenţilor din interior. Pe de altă parte, teza verităţii privind organizarea unui „ holocaust” în Romania în anii 1940-1944, în care ar fi pierit peste 450.000 de minoritari evrei, unguri, ţigani, armeni, lipoveni, ruşi, tătari, turci, etc., fiind puternic combătută de marele savant cu argumente ştiinţifice obţinute din marile arhive ale lumii şi din datele oficiale ale statelor cobeligerante, prin anularea acesteia pe baza unei ample documentări şi ale istoriografiei româneşti, ar fi zădărnicit solicitarea unor despăgubiri de peste 40 de miliarde de euro, ce au fost deja cerute de la statul nostru, ca răspundere a comitenţilor pentru faptele prepuşilor, dacă bineînţeles acele fapte s-ar fi consumat cu adevărat. Ori Gheorghe Buzatu reprezenta un obstacol în finalizarea planului de a obliga România să plătească daune de război pentru un genocid care nu a avut loc. (....)

Cititi restul textului pe pagina de facebook a lui Alimanescu Alexandru


Niciun comentariu: