marți, 11 iunie 2013

Iata adevaratul motiv pentru care au fost taiati teii de pe Stefan cel Mare la ordinul primarului Nichita si a viceprimarului Chirica

Iata adevaratul motiv pentru care au fost taiati teii de pe Stefan cel Mare la ordinul primarului Nichita si a viceprimarului Chirica: Festivalul International al Educatiei.

Citez de pe site-ul festivalului:

"Primul festival de proiecții culturale în aer liber la Iași aduce producția din 2011 Andrea Chenier from Umberto Giordano, Bregenzer Festspiele.

Timp de 5 seri, Bulevardul Ștefan cel Mare va deveni punctul de referință pentru tehnica proiecției cinematografice în aer liber. Publicul va avea acces la cultură prin entertainment într-un cadru inedit vizionând pe durata a 2 ore producții cu notorietate din întreaga lume.

Pe ecranul de mari dimensiuni amplasat va rula în fiecare seară  o serie de producţii pentru toate gusturile: de la concerte internaţionale cu atractivitate la publicul de toate vârstele, care fac parte dintr-o colecţie care poate fi accesată doar în contextul unor festivaluri de profil, până la spectacole dedicate copiilor – operavox, animaţii de muzică clasică, mari succese ale cinematografiei internaţionale sau filme cu recunoaştere naţională."

Cum credeti ca s-ar fi putut realiza proiectiil in aer liber daca erau acolo teii? Deci, pentru 5 zile de scalambaiala au macelarit orasul.

Asa arata Bd.Stefan cel Mare inainte de a fi macelarit de
drujbarii primarului Nichita si a vicelui Chirica

Niciun comentariu: