miercuri, 5 iunie 2013

De ziua Mondiala a Mediului, drujbarii primarului Nichita si a viceprimarului Chirica au inceput sa taie teii de pe strada Lascar Catargi

Astazi, mai pe la pranz, primarul Nichita, vicele lacheu Chirica si bagatorul de seama Coman, au fost in inspectie pe santierul de pe Lascar Catargi. Probabil au fost multumiti ca in dreptul Restaurantului Oscar s-a turnat deja un rand de asfalt si trotuarele sunt terminate. La fel de multumiti au fost, probabil, si cand au vazut ca in dreptul scolii si gradinitelor, abia se teraseaza iar trotuarele arata ca niste drumuri de tara. Las' ca elevii pot inota prin noroaie, pe cand clientii de la Oscar sunt oameni cu bani grei in conturi.
In acelasi timp, drujbarii primariei au incepu sa taie un tei. Iata dovada:




Sa intelegem ca vicele Chirica le-a pus gand rau si teilor de pe Lascar Catargi? O mai fi avand de cumparat vreo cateva chichireze din alea japoneze? Ca sa nu mai spun ca majoritatea teilor sunt mutilati de catre angajatii Vega 93. Priviti in a doua fotografie cum au fost loviti de utilajele firmei galatene. Sau or fi fost marcati de specialistii in peisagistica? Cei din primarie spun ca teii erau uscati. Sa nu uitam ca la fel au spus si despre cei de pe Stafen cel Mare.
Mai multe fotografii vedeti pe contul de facebook Visit Romania.

Primarul Nichita si vicele Chirica au fost in inspectie pe Lascar Catargi si au admirat ce frumos a lucrat Vega 93 in dreptul restaurantului Oscar. 

Niciun comentariu: