duminică, 5 mai 2013

Unul din cei doi magari cu doua oua, pusi in Piata Unirii dupa gustul primarului, a luat-o razna

Ceva ma face sa cred ca femeia de serviciu din primarie are gursturi mai biune decat primarul Nichita si vicele Chirica, din a caror ordin au fost proptiti in Piata Unirii doi MAGARI cu DOUA OUA. Sa nu-mi spuneti acuma ca sunt iepurasi. Priviti-i cu atentie. Seamana cu doi magari. De altfel, dupa chipul si asemanarea edililor. Mai putin ouale.
Ei bine, duminica dimineata, unul dintre magari fusese doborat de vant, semn ca cei care s-au ocupat de montarea lor nu i-au proptit bine in beton. Ma intreb ce s-a fi intamplat daca unul dintre magarii aia cadeau peste un copil? Cine raspundea? In nici un caz magarii din Primarie.
Pe vremea lui Simirad, prin 2002, cred, un om a murit in fata Primariei, fiind lovit de o masina. Accidentul se petrecea in week-end cand bulevardul erea inchis doar asa de fatada. Ca le era greu sa puna lanturi. Au facut-o dupa aceea. Dar a murit un om. Iar smecherul cu masina, un putoi de bani gata din Bucuresti, stiti ce-a patit? Nimic. Mortul a fost vinovat pentru ca circula pe o zona pietonala.


Niciun comentariu: