joi, 27 decembrie 2012

Pun pariu ca Politia Locala Iasi nu are tupeul sa-l amendeze pe responsabilul imobilului din imagine pentru ca nu a dislocat gheata de pe acoperis


Dupa cum se observa din imaginea de mai sus, turturii formati sunt un real pericol pentru cei care ar trece pe trotuarul de langa peretii cladirii respective. Din cate stiu, legea spune ca proprietarul este responsabil cu dislocarea bucatilor de gheata de pe acoperis. Altfel, se lasa cu amenda. Ce ziceti? Proprietarul cladirii respective merita amendat? Eu cred ca da. Dar mai trebuie sa se intample ceva. Politistii locali sa-si faca treaba si sa-l amendeze pe responsabil. Sau mai bine zis pe iresponsabil. Credeti ca o vor face? Eu nu cred. Pentru ca responsabilul e o persoana mult prea importanta in acest oras. Ghiciti cui apartine cladirea din imagine.
Maine va postez imaginea intreaga.

Un comentariu:

Cristake1974 spunea...

Vai de mine, dar nu mai ai pic de sensibilitate. Io-te ce frumos ii cu iataganale alea pe streasina, parca ii un fel de pastel de-al lui Alecsandri combinat cu de-alde Bolintineanu!

Maine poate spui si acuia ii bordeiul, ca eu nici cu toata poza nu ma prinz - nu cunosc conacele demnitarilor. Ceea ce probabil inseamna ca nu am simt civic. C'est la vie!