miercuri, 12 decembrie 2012

Orasul Iasi este ciuruit si ingropat in zapada. Primarul Nichita duce grija stadionului: cum sa mareasca numarul locurilor de parcare si sa acopere tribunele

Ce noroc cu ninsoarea asta. Iasul pare mai curat. Zapada a acoperit rahatul intins de administratia Nichita. Nu-i asa ca va place? Mai ales celor peste 60 la suta care l-ati votat pe acest fotbalist ratat din Dorohoi ca sa ajunga primar pentru al treilea mandat. Nu v-au stat in gat pomenile electorale....?

Apropo de fotbal.... ia cititi ce spune purtatoru de cuvant al primariei: „Primăria a demarat etapele de modernizare a stadionului Emil Alexandrescu, precum şi zona din arealul respectiv - zonele de parcare şi aleile din preajma stadionului. Prin urmare, am trecut la un concurs de soluţii şi am primit mai multe oferte din partea celor interesaţi. În perioada următoare le vom studia şi pentru cea mai bună vom da câştig de cauză. Suntem obligaţi să realizăm modernizări la stadionul Emil Alexandrescu în conformitate cu normele UEFA, care specifică foarte clar numărul minim de locuri de parcare pe care ar trebui să le aibă, precum şi locurile acoperite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, Sebastian Buraga. (sursa: topiasi.ro)

Cum s-ar zice, Gheorghe Nichita continua sa bage bani in fotbal in timp ce iasul arata ca dupa razboi. Mai mult decat atat, rog pe cei care stiu, sa-mi spuna daca in cele doua mandate de primar Nichita a reusit sa construiiasca macar o gradinita? Eu n-am auzit. In schimb am auzit de plata astronomica pentru nocturna la stadion, milioane de euro bagate intr-o echipa de fotbal de mana a saptea (dupa chipul si asemanarea primarului), incalzirea gazonului a stadion, cumpararea a 50 de autobuze MAZ la pret de Mercedes, bani bagati de aiurea in carpirea asfaltului primavara si toamna, paranghelii de anul nou, de 24 ianuarie, de Pasti si cant ii mai tuna primarului sa dea circ poporului dornic de distractie pe gratis, si asa mai departe.

Incepand de marti seara ninge cu patima. Orasul e ingropat in zapada. Pe strazi mai mult se sta decat se circula. Pietonii nu mai au loc pe trotuarele pline de zapada. Ce face Nichita? Probabil face si desface guverne cu tantalaii ajunsi la putere dupa votul dat de plebi in 9 decembrie.
Ce putea sa faca Nichita, ca doar stia ca va ninge? Putea s-o cheme pe madam Gavrila, crucisatorul de la Inspectoratul Scolar Judetean, si sa-i ceara sa suspende cursurile la scolile si gradinitele din oras. Pentru o zi - doua, ca nu era nici o problema. In felul asta circulatia prin oras ar fi fost mai lejera. Ar fi dat prioritate masinilor de interventi si de aprovizionare. Dar de ce sa faca Nichita asta? Ca sa ia o asemenea decizie trebuie sa-i mearga mintea. Dar nu-i cazul. El e OM POLITIC. Pentru asta n-are nevoie de minte. Trebuie sa fie pontalau.

Niciun comentariu: