vineri, 21 decembrie 2012

Baronul ajuns ministru, Fenechiu, se va ocupa de deszapeziri si asfaltari prin sate. Autostrazile au ramas la PSD

Baronul Fenechiu s-a vazut ministru. Sper sa nu-l doara tare la orgoliu pentru ca Basescu i-a dat cu flit si n-a dat mana cu el. Oricum, si lui Ponta i s-a cam falfait de ministerul lui Fenechiu. I-a luat autostrazile. Adica ceea ce era mai important. Ca de aici vor veni spagile mari. Si interesele. Pe unde trec autostrazile, cine are teren pe acolo, cum va fi despagubit... etc etc. Si uite asa, baronul Fenechiu a ramas sa se ocupe de deszapeziri si asfaltari pe la sate. Sa simta si electoratul uselist ca a votat pentru un ministru care sa le aduca asfaltul pana in poarta casei.
Plus ca va vinde ce a mai ramas din CFR. Doar nu degeaba l-a avut pe omul lui director de regionala la Iasi (fost director in asigurari la Aviva, ajuns specialist in trenuri! Iar acuma se ocupa de parcarile din Iasi.... sau cam asa ceva. )

Un comentariu:

Cristake1974 spunea...

Don't mess with Fene. Transformatoare... deci el e Za Transformer! You don't mess with a transphormer and get away with it. :D

Altminteri, taman ministri precum Fene, Dragnea si Sova ne trebuiau. Cu asa ministri, ma'am Pivniceru devine chiar simpatica.

D'aia ar fi buna monarhia, mai draga, ca poporul ar alege direct premierul, ci nu l-ar impinge la deal tot felul de slehte. Printre altele.