marți, 18 septembrie 2012

Copiii iesenilor pot fi oricand omorati de gropile Apavital. Imagini care ar putea sa va ingrozeasca

Apavital, fosta celebra regie RAJAC, care va trimite o data la doua luni facturile pentru apa chioara care va curge la robinete, are toate sansele sa omoare niste copii. Pe strada Palade, care face legatura intre Sararie si Lascar Catargi circula zilnic sute de copii. Unii merg la fosta Gradinita 8, cu program prelungit, altii merg la scoala cu claele 1 - 4 de pe Lascar Catargi, vizavi de TVR Iasi.
Inca de la intersectia cu Sararia se casca de vreo doua luni o groapa imensa care nici macar acuma n-a fost astupata. Pana la intersectia cu strada Kogalniceanu mai sunt doua gropi uriase, nesemnalizate corespunzator. Iar la intersectia cu Kogalniceanu se casca o adevarata capcana, care nu este inconjurata cu nici un fel de gard astfel incat sa nu existe pericolul ca vreun copil sa cada in groapa respectiva.. Fotografiile pe care le prezint mai jos au fost facute marti, 18 septembrie, la orele 11,30. Dupa cum o sa vedeti, nu era nici un muncitor prin zona. Dupa doua ore, adica pe la 13,30, situatia era aceeasi.

Ma intreb, ce s-ar intampla daca ar fi un accident nefericit? Cine ar raspunde pentru un eventual accident mortal? Evident ca mortul va fi vinovat. Nu-i domnule directol Ioan Toma de la Apavital? Cine e raspunzator pentru lucrarile din zona?
Nu ma astept ca Primaria sa reactioneze in vreun fel. Primarul si Consiliul Local uselist au fost mult mai interesati sa aprobe bani pentru incalzirea gazonului de pe stadionul unde isi bate de joc de fotbal o echipa mana a saptea, in care primarul baga bani din taxele si impozitele noastre. De ce l-ar interesa pe primarul Nichita soarta copiilor din Iasi? Cate gradinite s-au construit de cand este el primar? NICIUNA! De ce l-ar interesa soarta elevilor? Nu vedeti cum arata Iasul? Stiti cum se chinuie copiii dimineata ca sa ajunga la scoala? In acelasi tip primarul Nichita se plimba cu masina primariei, cu sofer platit si combustibil asigurat din banii iesenilor.


Groapa de la intersectia dintre Palade si KogalniceanuGroapa de la intersectia cu Sararia


Niciun comentariu: