duminică, 5 august 2012

Sa ne numarati bine

Cred ca PSD isi puna la munca organizatiile de cartier formate din pensionari care vor fi trimisi pe teren sa faca minirensamantul atat de drag lui Ponta si Sova. Ca sa mearga mai usor, se vor opri la capatul strazii si vor intreba pe un vecin despre toti ceilalti locatari de pe strada. La blocuri se vor opri la parter si vor afla, tot de la pensionarele care activeaza la Radio Sant, cine intra si cine iese din bloc, cine cu cine a votat si asa mai departe.
De asemenea, liberalii ii vor trimite pe pustanii cu cas la gura inregimentati in randurile sepcilor galbene sa numere poporul de pe litoral, din malluri si din crasme. Ca doar e vara si unde poti sa-i gasesti pe bugetarii saraciti de Traian Basescu decat la shopping, la bere si pe litoral la greci ori la bulgari.
In rest, legile sunt bune doar ca sa se stearga cu ele la cur toti cei care vin cu tot felul de idei stupide.
Oricum, pe motivul ca nu exista o numaratoare exact, oricand se poate contesta. Intrebarea care ar trebui sa se puna este alta: cum demonstreaza cel care acuza, ca numaratoarea nu este exacta (ca sa nu mai amintesc faptul ca peste tot in lume exista o marja de eroare care nu poate influenta rezultatul)?

Niciun comentariu: