vineri, 17 august 2012

Cand prostia ajunge sa ne reprezinte la Bruxelles isi da cu mucii pe rever

Aflu in aceasta seara ca cetateanul Catalin Ivan, vremelnic ajuns europarlamentar, dupa ce a fost aburcat pe liste de primarul Iasului, mult prea plin de importanta pe care crede ca o are, lanseaza un comunicat de presa prin care ii cere lui Traian Basescu o reactie fata de declaraţia ,,şocantă” a deputatul maghiar Fidesz Zoltan Koszegi care a afirmat că Ungaria ar putea cere oficial revizuirea graniţelor.
,,Din moment ce domnul Băsescu este un susținător declarat al partidului FIDESZ și un apropiat al lui Viktor Orban, se impune o reacție urgentă din partea sa. Dacă nu va avea nicio reacție în legătură cu intenția declarată a unui deputat FIDESZ de revizuire a granițelor României, înseamnă că Traian Băsescu pune interesul național mai prejos decât relațiile sale cu partidul de guvernământ din Ungaria”, a menţionat Ivan în comunicatul de presă remis NewsIn. (vezi realitatea.net)
Domnul Catalin Ivan demonstreaza inca o data, vorba lui Petre Tutea (parafrazez) ca gandirea pentru uselisti este ca sifilisul pentru un creier sanatos.

Desi se pretinde un tip inteligent, domnul Catalin Ivan reuseste sa demonstreze exact contrariul. Inca de dimineata, purtătorul de cuvânt al FIDESZ, Gabriella Selmeczi, a precizat, potrivit "Adevărul", că Köszegi Zoltán a făcut declarația în nume personal și aceasta nu reprezintă poziția partidului condus de premierul Orban Viktor.
Una la mana. Corect? Corect! (Vorba crinului ofilit de la Cotroceni)

In al doilea rand, domnul Ivan ii cere o reactie oficiala lui Basescu, desi acesta a fost decazut din drepturile pe care le avea ca presedinte ales al Romaniei. Domnul Ivan pare ca traieste cu martienii, nu cu Ponta prim-ministru si cu Antonescu uns interimar de cei 256 de borfasi platiti din banii romanilor.
In schimb domnul Ivan, inocent ca o fata mare pe care o cunoaste tot regimentul, nu-i cere o reactie lui Antonescu, intermarul ajuns presedinte cu mai putine voturi decat un primar de la tara. Nu-i cere o reactie lui Ponta, prim-ministru plagiator care in 100 de zile de guvernare a avut 19 iesiri in emisiuni televizate cand a trebuit sa-l injure pe Basescu.
NU! Domnul Ivan a aflat el ca daca vrei sa arati ca ai coaie de politruc, trebuie sa spui ceva de Basescu. Si a actionat in consecinta. De data asta a dat cu mucii pe rever.
In schimb nu am aflat care e parerea europarlamentarului Catalin Ivan despre declaratia ungurului. Sa inteleg ca n-are nici o opinie? Sau se ascunde dupa nadragii lui Ponta si Antonescu?

Niciun comentariu: