miercuri, 18 iulie 2012

Victor Socaciu, parlamentar PSD: "Poporul roman nu are competenta sa decida ce fel de parlament sa avem"

Este incredibil ca poate emite putul gandirii acestui pesedist care zdrangane la doua coarde de ne irita urechile si ne calca pe neuroni. Victor Socaciu, un cantaret cu chitara, ajuns parlamentar PSD deoarece probabil a cantat pe la sindrofiile PSD, jigneste fara nici o rusine popoprul roman, spunand ca ROMANII nu au competenta de a decide ca PArlamentul sa devina unicameral cu 300 de trantori platiti din banii nostri. Victor Socaciu afirma ca acest lucru este de COMPETENTA PARLAMENTULUI, este de COMPETENTA ELITELOR.
Ba.... greire expirat... de cand dracu Parlamentul este format din ELITE? Poate din ELITA BORFASILOR din ROMANIA.

Vedeti inregistrarea si ganditi-va bine daca mai votati PSD sau daca vreti ca astia sa ne conduca.

Un comentariu:

Cristake1974 spunea...

E acelasi Victor Socaciu care, din cate stiu, a compus imnul Rapidului, probabil cel mai frumos, alaturi de cel al Stiintei Craiova. De aia ma si intriga astfel de emanatii de la el, ca sa nu mai amintesc de aia cu dublajul filmelor, la care a fost initiator sau sustinator fervent, nu mai retin. Oricum, cred ca s-a coclit la cap, stand in partidul cu pricina.
Cat despre elite, sa le fie rusine ca nu au organizat nimic in plan politic, asa cum in trecut poate ca se facea. Si cand zic trecut, ma refer pre-1947.