vineri, 13 iulie 2012

Domnul Catalin Ivan merge de vreo 4 ani la Bruxelles, dar a ramas tot la discursul de Bahlui

Europarlamentarul PSD de Iasi Catalin Ivan a devenit NERVOS. Oare de ce? El parea un tip care priveste cu mai mult calm lucrurile.

Iata ce afirma intr-o postare pe blogul sau: "Cine în ţara asta, cu excepţia unor talibani cu creierul spălat, ar mai putea crede că Traian Băsescu a fost vreodată în viaţa lui, de la majorat până astăzi, cinstit în relaţia lui cu cineva?”, sustine Ivan într-o postare pe blogul său.  (am pus si ghilimele si link, sa nu ma acuze careva de plagiat).


Potrivit DEXONLINE:

Taliban = membru al unei grupări fundamentaliste din Afganistan, care promovează principiile fundamentalismului islamic în viața politică, socială etc. – Din fr., engl. Taliban 

Cred ca afirmatia de mai sus va fi folosita ca munitie intr-o viitoare campanie electorala. Domnul Ivan nu pricepe ca electoratul nu-l poti incolona ca pe membrii de partid ametiti cu un kilogram de faina si unul de zahar. Electoratul liber gandeste si se misca. Are optiuni siopinii. Domnul Ivan nu a priceput ca celor pe care astazi ii considera TALIBANI, maine, s-ar putea sa le ceara votul. Domnul Ivan merge de vreo 4 ani la Bruxelles, dar a ramas tot la discursul de Bahlui.

Niciun comentariu: