luni, 9 iulie 2012

Burta plina cu bere ii tine pe comunisti la putere

Iata opinia unui liberal autentic, Neagu Djuvara:

“Poporul ăsta l-a ales de trei ori preşedinte pe Iliescu, în loc să îi facă un proces pentru lucrurile neclare care s-au întâmplat în decembrie 1989. [...] Nu el a inventat chestiile cu teroriştii lui Ceauşescu, că nu e destul de deştept. Asta a fost secţiunea securităţii care era foarte bine instruită de Moscova. 22 milioane de români înghit această chestie de 21 de ani, fără să se revolte" (Neagu Djuvara, intr-un interviu la Antena 3, prin ianuarie 2011)

Care este politica actuala dusa de liberali? S-au facut frati cu comunistii lui Iliescu.
Este infricosator ca, acuma, Crin Antonescu aproape a lasat sa fie absorbit PNL-ul de PSD. Ma intreb ce gandesc vechii si adevaratii liberali.
Cat despre baietii de cartier, unii cu diplome universitare dar cu apucaturi bulevardiere, care se fandosesc cu carnete stampilate de PNL, nu mai trebuie sa intreb. Se vede mai a ales in mediul on-line. Sunt in stare de orice, numai sa pupe si ei o functie pe undeva. Iar acest lucru nu se poate face decat daca stau sub coada PSD. In conditiile in care PNL la nivelul Iasului are sub 10 la suta, e explicabil. Daca nu prindeau ceva acuma, ajungeau sa faca doar politica de berarie.

Djuvara are dreptate. La ce sa ne asteptam atata timp cat majoritatea nu vede mai departe de nivelul burtii. Iar daca burta e plina cu bere, atunci sa tot faci politica.


PS: Liberalii se tot lauda nu numarul mare de primari pe care ii au prin tara. Sa nu uite ca acei primari au fost votati masiv de electoratul PSD.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Ma gandeam ca te ai saturat, dar vad ca te tii tare.