luni, 9 iulie 2012

Cand faci politica privind prin slitul lui Antonescu, e clar ca apar probleme cel putin de vedere


Baiatul de suflet al primarului Gheorghe Nichita, urcat cu chiu, cu vai in caruta europarlamentarilor, pe nume Catalin Ivan, preia o idee a chiulangiului sef liberal, Crin Antonescu, despre drepturile romanilor din diaspora de a vota la referendum.
Chiulangiul Antonescu a venit cu ideea ca romanii din diaspora sa aiba drept de vot doar daca au platit cel putin un impozit in tara. Altfel spus, dreptul unui roman nu este garantat prin Constitutie ci de plata unui impozit.
Sunt curios ce au de spus romanii care au plecat la munca in strainatate despre ideea acestor politicieni uselisti.
Multi dintre romani au parinti, copii sau alte rude plecate la munca peste hotare. cum se simt ei cand citesc aceste lucruri. Cum ar trebui sa se simta romanii care au rude plecate la munca in strainatate cand il aud pe Mircea Badea, un cacanar al Antenelor Voiculesciene, puse in slujba duetului Ponta- Antonescu, spunand:

Mircea Badea: "Stergatorii de cururi de spanioli si culegatorii de capsuni externe, plecati de bine din Romania dau navala sa linga hemoroizii basaului". "...repet, cand vor crapa, ma pis pe mormantul lor"


Vezi mai jos parerea copilului de suflet al primarului:

"Europarlamentarul PSD Catalin Ivan considera ca dreptul romanilor din diaspora de a vota la alegerile din tara ar trebui luat in discutie in cadrul USL. El spune ca multi romani habar n-au cine conduce tara, iar altii refuza sa-si invete copiii romaneste.
Intrebat de Ziare.com daca nu cumva tocmai prezenta romanilor la ambasade pentru a vota este o dovada a interesului acestora pentru situatia din Romania, Catalin Ivan a spus ca acesti romani ar putea fi "motivati" de PDL.

"Poate sunt motivati de William Branza (presedinte PDL Diaspora - n.red.) si de aparatul PDL, care a functionat la alegerile prezidentiale din 2009", a sustinut europarlamentarul PSD."

SURSA: ziare.com

Concluzia mea: Cand faci politica privind prin slitul lui Antonescu, e clar ca apar probleme cel putin de vedere. Pacat de Ivan ca e tanar si aproape ca imi era simpatic.

Niciun comentariu: