sâmbătă, 30 iunie 2012

Ponta e disperat pentru ca greii din PSD nu-i iau apararea

Victor Ponta, inca prim-ministru al Romaniei, scos la inaintare de alianta impotriva naturii USL, are o problema mai mare decat plagiatul. In cazul lucrarii de doctorat pare clar ca a facut copy/paste, deoarece orice om care stie sa citeasca poate sa compare paginile incriminate.
Ponta nu a avut curajul sa spuna ca cele 85 de pagini NU sunt copiate cuvant cu cuvant fara a se preciza sursa. Si e vorba de aproape 30 la suta din lucrare. Disperat, Ponta si piticii lui politici, arunca vina pe Basescu incercad sa deturneze subiectul.
Problema cea mai mare a lui Ponta este alta: nici unul dintre GREII PSD (sau hai sa spun si ai USL) nu a sarit sa-i ia apararea. In afara de ministrul Rus, cel care a devenit un protector al lui Nastase si Ponta, nimeni nu a scos un cuvant.
Asadar, cred ca greii PSD abia asteapta sa-i dea un branci lui pontanescu.

Nici macar partenerul de dans, Crin Antonescu, nu s-a mai trezit vorbind de data asta. Sau nu s-a trezit inca... cine stie. Desi putea sa spuna si el acolo: Daca Ponta a plagiat, il suspendam pe Basescu.

Mai nou, vad pe site-uri ca un alt Pop, de asta data rector la universitatea cu nume unguresc din Cluj, se baga in vorba si spune ca acel Consiliu cu prescurtare lunga, de-i zice CNATDCU, nu avea caderea sa evalueze teza de doctorat a lui Ponta. ALO!!!!!!!!!!!!! Domnu rector, cititi regulamentul CNATDCU. Nu de alta, dar rad si ungurii de dumneavoastra. Sau nu cumva sunteti ruda cu ministrul expirat Pop, cel care are rol de hartie igienica pe care o foloseste sa se stearga la doctorat Ponta.

Niciun comentariu: