marți, 12 iunie 2012

Elena Udrea si-a dat demisia. Dumitru Oprea asteapta sa fie scos cu "forcepsul" din sediul PDL Iasi

Elena Udrea a demisionat de la conducerea PDL Bucuresti. Elena Udrea demonstreaza ca stie ce inseamna ONOAREA. Dumitru Oprea, seful PDL Iasi, impus de la Bucuresti, dupa santajul facut asupra guvernului Boc, nu a auzit de DEMISIE de ONOARE in cazul unui esec precum cel de la Iasi. Oportunistul Dumitru Oprea, fugarit din PNL de Relu Fenechiu, a reusit sa ingroape PDL Iasi dar nu se grabeste sa-si faca bagajele si sa-i lase pe cei competenti sa-si faca treaba. Probabil asteapta sa fie scos cu forcepsul din sediul PDL Iasi.
Pentru Dumitru Oprea, in patru ani de mandat ca senator, blogul personal a fost mai important decat Iasul. Sa nu uitam ca Dumitru Oprea i-a numit pe iesenii din Alexandru si Dacia "asistatii sociali ai primariei", dupa ce a pierdut alegerile in 2008, in fata lui Nichita.


Dumitru Oprea nu are caracter de LIDER ci are caracter de SEF. Seful este numit in timp ce liderul apare ca urmare a actiunilor sale. Liderul este sustinut de ceilalti, Seful este acceptat de nevoie. Liderul stie sa-si asume raspunderea, Seful stie sa dea vina pe altii. Il recunoasteti pe Dumitru Oprea, omul care a ingropat PDL Iasi?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da-l in spa..cul auriu.