luni, 11 iunie 2012

Cei de la USL au spulberat exit poll-urile. Dimineata au inceput sa se trezeasca din euforie

Procentele USL de la exit poll se dezumfla vertiginos. De la cel putin 60 la suta dumina seara, au ajuns la 52 la suta luni dimineata. Si pana la terminarea numararii tuturor voturilor mai avem de asteptat. Asemenea diferenta n-am mai vazut niciodata. Este jenant pentru CCSB si IRES ca au aruncat pe piata cifrele halucinante de duminica seara. Am convingerea ca am avut dreptate cand am spus ca se urmareste "fraudarea" la exit poll.
Iar la Cluj Napoca pare sa se repete episodul "Geoana presedinte".
Abia astept sa-i aud pe USL-isti cum urla ca s-a fraudat votul, desi toate parghiile au fost in mainile lor. In acest moment problema nu este a PDL, deoarece se asteptau la un scor mic, ci problema cea mai mare apare la USL, care se astepta la un scor cu mult mai mare. Apoi, sa nu uitam ca procentul acela de 50 si un pic la suta a fost obtinut de o uniune de trei partide. Ma intreb cat a obtinut, in mod real, fiecare partid in parte? E posibi sa constatam ca PNL, daca mergea singur in alegeri ar fi obtinut un scor cu mult mai mic chiar decat PP-DD. Antonescu si compania, daca sunt lasati din brate de PSD, merg spre procentul UDMR din anii '90.
Procentul urias obtinut de PP-DD, un partid confundat mai degraba cu o televiziune, infiintat de cateva luni, arata ca oamenii sunt scarbiti de actuala clasa politica si ca prefera sa-si dea votul unor amatori.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Au spulberat...un rahat.