vineri, 30 martie 2012

Fosta cladire a Muzeului Teatrului nu-si gaseste utilitatea

Cladirea in care a functionat Muzeul Teatrului, situata pe strada Vasile Alecsandri, este oferita spre inchiriat. Culmea este ca pe peretele de la strada si pe celalalt, unde se afla intrarea, inca mai sunt placutele care amintesc de institutia de cultura care a fost gazduita acolo. Probabil ca ii da mai multa importanta imobilului. Ma intreb de ce nu au fost luate acele placute de acolo?


Cladirea a fost retrocedata in urma cu 5 ani si, dupa cum se observa, nu a fost o afacere prea banoasa pentru proprietari.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Un prilej bun de mediatatie asupra soartei muzeelor din Iasi.
Complexul Palat inchis de ani de zile, Muzeul de Istorie Naturala sta sa se darame, iar imobilul in care acesta functioneza din 1840, nu poate fi reparat pentru ca este in litigiu.
Casa Casa Sadoveanu in stare critoca, complexul Muzeal Pogor cu se confrunta si el cu dificultati.
jale pe toata linia.

Anonim spunea...

Cele reabilitate, au ridicat pretul incat vizitatorul obisnuit se intreba daca nu merita mai degraba o saorma decat o vizita la Muzeu. Muzeul Unirii 12 lei. Multi studenti vor prefera o portie de saorma decat o vizita la muzeu

nicu spunea...

mda. trist... cultura noastra chiar se duce de rapa... ah ce mi-as dori ca castig premiul cel mare ruleta online sa poyts chimba ceva in tara asta)