marți, 31 ianuarie 2012

Sa deschidem un cont ca sa-i dam de pomana sefului PNL Crin Antonescu in timp cel el sta in greva

O hahalera liberala se plange ca n-o sa-i mai ajunga banii, obtinuti oricum prin inselarea statului roman, deoarece leafa de parlamentar a incasat-o pentru chiul nu pentru activitate. Crin Antonescu urla pe toate drumurile ca in timpul grevei parlamentare, hai sa-i spunem chiul legal, va renunta la nu stiu ce indemnizatii si va fi nevoit sa se imprumute de la prieteni ca sa poata trai decent. Lui Crin Antonescu nu-i ajungeau nici acum vreo doia ni cele cateva zeci de milioane de lei incasate drept leafa. Daca as fi liberal m-as ingalbeni de rusine. Hahalera asta, pusa sef peste liberali, chiar se crede un fel de buricul pamantului in tara asta.
Eu cred ca nevasta-sa isi permite sa-l tina acasa pe leafa ei de europarlamentar, de vreo 14.000 de euro, si sa nu-l mai trimita la caseria Parlamentului Romaniei ca sa-si ridice salariul, desi are cea mai slaba prezenta. La un moment dat, chiar si celebrul senator Catalin Voicu, in ciuda faptului ca se afla in arest, avea o prezenta mai buna decat liberalul chiulangiu Crin.
Dar.... daca pana la urma n-o sa-i ajung banii, hai sa deschidem un cont si sa-i dam de pomana liberalului Crin Antonescu. Nu de alta, dar mi-i frica de faptul ca n-o sa mai poata sa-i cumpere un buchet de ghiocei domnei Valean.
Apropo, domna Adina Valean, mai tineti-l pe acasa pe Crin, ca va face de rusine.

PS: Ii rog pe tineri liberali din Iasi, multi dintre ei oameni seriosi, pe care ii cunosc, sa faca in asa fel incat la viitoare alegeri sa scape de lichelele astea care atarna de gatul partidului ca niste ghiulele.

PPS: Daca la textul cu Oprea am fost acuzat ca scriu cu "spume rosii", acuma o sa fiu acuzat ca scriu cu "spume galbene" :))))))).

Niciun comentariu: