marți, 22 noiembrie 2011

Imagini socante: Asa arata un om hacuit de cainii maidanezi

Deputatii au aruncat legea privind gestionarea cainilor fara stapan in curtea administratiilor locale. Mai precis, primarii au voie sa organizeze referendum pentru ca populatia sa stabileasca ce se intampla cu maidanezii. Sa vedeti de acuma ce or sa mai sara in sus tot felul de babe si domnisoare urate care se vor bate cu curul de pamant si vor ragusi urland ca trebuie sa iubim animalele. Una e sa le iubesti si sa le ingrijesti si alta e sa le lasi aiurea prin oras. Ele vin cu tot felul de poze si filmulete in care ne arata cum sunt omorati in chinuri cainii. De unde stiu ca nu sunt regizate chiar de ele filmele respective.



Probabil ca imaginile pe care le prezint aici sunt mai linistitoare pentru sufletelele lor delicate. Priviti cu atentie: asa arata un om atacat si muscat de un caine vagabond. Daca nu credeti, intrebati-i pe cei care lucreaza in spitale, la UPU, cum arata un om hacuit de coltii animalelor.
Adevarul e ca daca dispar maidanezii, o serie de domnisoare tomnatice trebuie sa-si inchida afacerile cu fundatii care atrag bani din strainatate pentru protectia animalelor.
Parca vad ce razboi o sa apara cu aceste amazoane rasuflate care viseaza caini cu colaci in coada.

Niciun comentariu: