sâmbătă, 1 octombrie 2011

Fotbalistii de la Poli se plimba cu autocarul municipalitatii. Cine plateste?

Fotbaliatorii primarului Nichita, condusi de Ionut Popa, au incasat-o la Bacau cu 1 - 0. Au incasat-o si data trecuta de la.... nu stiu ce echipa de pe ultimele locuri din divizia B. Baietii astia cu talpa mare, din Dealul Copoului, patronati din umba de primarul Nichita, merg din ce in ce mai bine. Ca racul... Daca o tin tot asa, ii dau peste cap planurile lui Nichita de la castiga inca un mandat de primar pe seama voturilor venite de la spargatorii de seminte care n-au ce face acasa si merg la stadion. De ce sunt patronati din umbra fotbalistii lui Leo Grozavu de Nichita? Pai data trecuta, primarul le-a tras un perdaf cum numai Gigi Becali le face la stelisti. Diferenta este ca aia de la Steaua joaca pe banii lui Gigi. Gigi Becali. Ai nostri joaca tot pe banii lui Gigi, banuiesc, din moment ce Gigi al nostru isi permite sa intre peste ei sa le faca scandal.
In fine. Intrebarea mea este urmatoarea: Cine plateste autocarul cu care se deplaseaza fotbaliatorii ratati din dealul Copoului? Stiti care autocar? Ala de l-a luat cadou, se mai zice bonus, de la bielorusi ca sa plateasca 50 de MAZ-uri la pret de Mercedesuri. Iata-l in imagine, ieri, dupa-amiaza cand se intorcea de la Bacau. Asadar, autobuzele le platim noi... inca mai avem de plata la ele pana in primavara anului viitor... deci sunt ale municipalitatii. Rezulta ca si autocarul este tot al municipalitatii... doar a venit la pachet. Vreau un raspuns: cine plateste ca sa se plimbe indivizii aia cu talpa mare care dau pe langa minge?
O sa va arat in curand niste poze ca sa vedeti cati spargatori de seminte mai merg la meciurile de acasa ale acestei fenomenale echipe care nu face nici o performanta, dar unde s-au ingropat bani cu vagonul in ultimii 8 ani. Bani de la bugetul local.

Niciun comentariu: