joi, 22 septembrie 2011

Noah, Younes El Aynaoui, Ilie Năstase și Mansour Bahrami vor juca tenis in Piata Unirii din Iasi

Cei mai valoroşi sportivi ai României din ultimele decenii vin la Iaşi, în cadrul unui eveniment de promovare al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. Meciul demonstrativ din cadrul evenimentului “4 stele pline de energie” se va desfașura pe un teren special amplasat în Piața Unirii din Iași, joi, 22 septembrie, începand cu ora 16:00. Divertismentul absolut va fi garantat de Yannick Noah, Younes El Aynaoui, Ilie Năstase și Mansour Bahrami, cele mai solicitate prezențe în meciurile demonstrative de tenis din întreaga lume. Alaturi de cele “4 stele“ va fi prezent si Andrei Pavel.

Invitații speciali ai evenimentului de la Iasi vor fi Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi. Ieșenii prezenți în Piața Unirii vor putea admira, în detaliu, schimburile de mingi ale foștilor tenismeni cu ajutorul unui ecran amplasat în fața Hotelului Unirea. De asemenea, iubitorii de tenis din Iași și din întreaga țară, care nu vor putea asista în persoana la eveniment, vor putea urmări spectacolul în direct, online, pe site-ul Quartz Matrix: www.quartzmatrix.ro/QM/_live_/.  Transmisia live online și cea de pe ecranul din Piața Unirii sunt asigurate de compania Quartz Matrix, din Iași.

Iata ca la Iasi exista manifestari sportive mai  importante decat fotbalul. Dar cand vorbim de pasiunea primarului Nichita... ce conteaza ca Iasul arata ca dupa uragan... banii trebuie directionati catre baietii aia cu talpa mare care bat mingea in Copou. Pe banii nostri. Inca o fac pe banii nostri. Sa nu uitati. Asta pentru a asigura un spectacol jalnic, la matineu, pentru vreo 100 de indivizi care pentru ca nu-si pot regula nevestele, pleaca pe stadion sa injure acolo, sa spargha seminte intre dintii cariati si sa bea bere cu pet-ul.

Niciun comentariu: