duminică, 3 aprilie 2011

Plantarea de puieti de sambata n-a fost interesanta pentru politicieni. Nu-i an electoral

Sambata, 2 aprilie 2011, Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS au organizat actiunea Iasi Planteaza, undeva in zona bd. CA Rosetti. Mai precis, aproape de zona unde, in urma cu vreo 4 - 5 ani, Mihai Tatulici si postul (I)Realitatea TV au organizat tot o actiune de plantare a peste 1000 de puieti din care nu a mai inverzit nici unul. Toti s-au uscat. Dar actiunea de la data respectiva a fost declarata un succes. Mai mult un succes mediatic, pentru ca televiziunea lui Vantu a transmis in direct cu surle si trambite aceasta operatiune pusa la cale de Tatulici, unul dintre cei mai mari specialisti in actiuni de tip UTC (Uniunea Tineretului Comunist).
Actiunea de sambata n-a fost de tip UTC (sa nu credeti ca asta am vrut sa evidentiez). Dimpotriva. In primul rand n-a fost acolo Tatulici si de asemenea, n-a fost nici un politician. Ca doar nu-i an electoral si nici nu s-a transmis in direct. Vezi pozele pe pagina de Facebook.
Acum cativa ani a fost cam plin de politicieni. Imi aduc aminte de Simirad, Adascalitei, Paduraru.... si .... mai spuneti si voi.

Un comentariu:

cristian tudosa spunea...

problema sta putin diferit in cazul TERIS si Mai Bine - regula no1 - FARA POLITICIENI PREZENTI! Stiu asta pentru ca in ultimii 2 ani am participat, in 2010 s-a gandit sa apara domnul Movila si a fost alungat de pe dealuri cu tot cu televiziunea care era dupa el.