joi, 23 decembrie 2010

Gestul politicienilor este socant

Socant! Acesta e cuvantul zilei. Gestul angajatului de la TVR este socant. Asa o fi. Dar cred ca mai socanta este reactia unor politicieni. Unii vorbeau la telefon, probabil ca sa povesteasca neamurilor la ce episod sunt martori, altii faceau poze cu telefonul mobil, iar madam Udrea, eminenta blonda a Guvernului, creierul mic a lui Boc, nu a gasit altceva de zis decat: "Sa nu politizam momentul".
Socant este ca primul pitic al tarii, Emil Boc, nu si-a dat demisia din functie.
In primele 20 de secunde ale filmuletului de mai jos priviti reactia deputatului portocaliu de Iasi Marius Spanu, cel care bate campii oriunde s-ar afla. Vedeti apoi reactiile celorlalti. Imi vine sa vomit cand vad adunatura asta de gunoaie cu cravata la gat.
Despre reactia presei am un singur lucru de spus: canaliile de la televiziuni si ziare s-au bucurat ca au carne si sange de pus pe prima pagina. Sa vedeti de acuma dezbateri la Irealitatea tv si la Antenele lui Voiculescu. Sa-l vedeti pe Gadea si pe Ursu cum fac spume la gura, pana la sfarsitul anului, acuzand si comentand.... sa vedeti daca nu or sa ne dea imaginile astea pana cand o sa ni se aplece.
Adrian Sobaru, in varsta de 40 de ani, este angajat ca electrician la ştirile TVR. Potrivit unor surse din televiziunea publică, Adrian Sobaru este căsătorit şi are doi copii, unul dintre aceştia suferind de autism. Conform apropiaţilor, Sobaru nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficienţe.

2 comentarii:

Alexandru spunea...

Dar tu ce ai fi facut prietene? i-ai fi dat primul ajutor?Spune..e caz penal daca fara pregatire medicala avizata misti un accidentat cazut de la inaltime..in plus socul pe care il simti pshihic cand vezi asa ceva il incasezi si te redresezi cu vreo 4-5 minute dupa..iar,dupa cate cred nu esti prea obisnuit cu cazuri de genul
Iar pt un om deznadajduit care se arunca din balcon ca sa demoinstreze...ce? nu aduce nici un sprijin familiei lui daca se omoara,si doar lacrimi si durere,plus un impas pe care in zilele astea de criza..nu ni-l dorim..B
Iar pt orice disperat bolnav nu isi da demisia un guvern,hai sa fim seriosi..

Ploua cu Soare spunea...

am vrut sa imi spun parerea, dar vad ca Alexandru mi-a luat vorba din "tasta".