joi, 16 septembrie 2010

Sa-i multumim lui Crin ca nu a inclus nici un iesean pe lista guvernului din umbra

Crin si-a facut guvern. Guvern alternativ, guvern din umbra (parca asta faceau pesedistii la un moment dat) , guvern de marionete, puteti sa-i spuneti cum vreti. Dupa o vara in care s-a enervat ca a pierdut 25 la suta din leafa si va lua un salariu de doar de cateva zeci de milioane lei vechi, alaturi de alte indemnizatii si deconturi, Crin a constatat ca sta pe bara si cugeta, in timp ce altii ies in fata si urla sa-i auda lumea cat de buni sunt ei (PSD, PC si PDL). Ca sa afle lumea ca mai exista un Crin pe lumea asta, seful PNL a pus de un guvern pe care il va folosi ca sa se exerseze el ca prim-ministru. Decat guvern din umbra ar fi fost mai eficient daca PNL facea un guvern in autoexil. Poate in acest fel Crin isi gasea si ceva de lucru prin cele strainataturi.
Privind lista de ministeriabili de culise remarc faptul ca lipsesc Adomnitei si Vosganian, doi fosti ministri de doi bani, dar ridicati in slavi de liberali, si ... cum altfel.... Relu cel care a visat mult timp sa ajunga la Transporturi.
O.... ma scuzati dar am uitat de baiatul ala ..... Chiuariu. Ce sa mai spunem despre el? Asteptam sa-i creasca mustata.
Ieseni, nu uitati aceste trei nume care ne-au facut de rusine: Adomnitei, Vosganian si Chiuariu. Prin 2007-2008 pe unde mergeam prin tara si spuneam ca sunt din Iasi, toti asociau orasul cu acesti ministri catastrofa.
Pentru faptul ca nu a inclus nici un iesean pe lista guvernului de mucava trebuie sa-i multumesc lui Crin.

Niciun comentariu: