luni, 9 august 2010

Trantorii devin maniosi. Oamenii inteligenti se apuca de treaba

Cetateanul George Crin Laurentiu Antonescu ar fi un tip cumsecade daca n-ar fi intrat in politica. Dar din momentul in care a primit carnetul de membru, cetateanul Antonescu a devenit politicianul cunoscut sub numele de Crin Antonescu. Iar de cand a ajuns si sef peste haita liberala a devenit un TRANTOR platit din taxele si impozitele romanilor. Pana la urma n-ar fi o problema o leafa in plus pe langa atatea alte lefuri platite trantorilor, dar macar de-ar tacea. Iata ca TRANTORUL nu poate sa taca. Avand o leafa de catevea zeci de milioane de lei (in bani vechi) plus bani la discretie pentru diurne, deplasari etc etc, Crin Antonescu devine MANIOS peste noapte pentru ca guvernul a decis sa-i taie 25 la suta din salariu lui de bugetar sarantoc. Si e foarte afectat deoarece nu stie cum o sa se descurce cu celelalte cateva zeci de milioane de lei care ii vor ramane. (Declaratia apare pe la toate posturile tv si pe toate site-urile)
Probabil ca asteapta sa revina la putere si sa creasca iarasi lefurile la bugetari din 6 in 6 luni dupa cum cu seninatate declara colegul sau de haita, fost ministru peste finante, un senator barnovian care se crede buricul pamntului, desi nu este nici macar buricul Barnovei.
Concluzia: TRANTORII devin maniosi pentru ca altceva nu stiu sa faca. Oamenii inteligenti si gospodari se apuca de treaba.

Niciun comentariu: