joi, 1 iulie 2010

Senatorii Romaniei: niste imbuibati care inca mai vor sa suga bani de la buget

Rechinii din Marea Adunare Nationala ( Seantul Romaniei, dar las' ca vin repede din urma si deputatii) au decis ca nu mai au obligatia sa declare daca firmele lor sau firmele pe care le-au trecut pe numele neamurilor, fac afaceri pe statul. Adica sug bani de la bugetul statului, ca doar nu doare pe nimeni. Cu 115 voturi au distrus Legea ANI, desi Basescu ceruse se specifice clar daca firmele "boierilor" au afaceri cu statul.
Cand e vorba de interesul personal nu mai exista culoare politica, nu mai exista tara, popor, pensionari carora sa le planga de mila.... ci exista doar goana dupa bani. Sa va stea in gat banii obtinuti de la bugetul statului. Cine sunt senatorii de Iasi:
Dumitru Oprea (PDL), Mihaela Popa (PDL), Varujan Vosganian (PNL - ala cu oricat de multi bani i-ai da, tot e putin) Florin Constantinescu (PSD). Daca mai sunt... completati voi lista. Sa nu uitati aceste nume. In 2012 va trebui sa-i intrebam de ce au votat in interes propriu cand tot poporul sufera de imbecilitatea politicii duse de ei. Apropo, poate ii platim ca sa plece naibii din tara si sa ne lase in pace.
Vreti sa stiti cum au votata senatorii de Iasi? Citeste pe blogul lui Urban

Mihaela Popa - pentru
Dumitru Oprea - pentru
Florin Constantinescu - pentru
Vosganian Varujan - se pare ca era absent (dar banuiesc ca nu i-a taiat nimeni ziua de munca, plus diurna, plus alte sporuri)


Curvasarie curata! Manevra din spatele numirii la SRR vs. distrugerea legii ANI – de ce este de fapt pastrat UDMR la putere


Blaga şi Berceanu i-au dat cu flit lui Băsescu. Contractele pe care le au firmele demnitarilor cu statul nu intră în declaraţiile de avere

Niciun comentariu: