duminică, 6 iunie 2010

PNL+PSD n-a fost o majoritate otravita. A fost o perversiune politica

Ce mai poate scorni o minte de vosganian:

Structurile locale- o povara pentru buget, ma intreb ce nevoie e de inspectorate scolare

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca structurile locale reprezinta o povara pentru bugetul statului, el dand ca exemplu inspectoratele scolare, directiile de sanatate si directiile agricole.

"Directiile sanitare sau inspectoratele scolare, ce nevoie avem de ele? Directiile agricole pentru ce sunt necesare? In afara de APIA nu ai nevoie. De ce prefecturile dubleaza consiliile judetene? Prefectura poate ramane cu legalitatea actelor si cu situatiile de urgenta", a spus Vosganian.

Intrebat de ce aceste institutii nu au fost desfiintate in timpul guvernarii PNL, Vosganian a raspuns: "Noi eram in minoritate atunci. Nu aveam instrumentul politic s-o facem. Eram amenintati cu motiunea. Impreuna cu PSD formam o majoritate otravita".

Despre afirmatia urmatoare n-a amintit nimic: "Eu cred ca un demnitar, daca isi face datoria, oricat de multi bani ii dai e prea putin"

Senatorul de Barnova (ca n-a avut curajul sa candideze in Iasi) minte in continuare de ingheata apele si in mijlocul verii. PNL+PSD n-a fost o majoritate otravita. A fost o perversiune politica. Adica, PNL s-a infipt bine in falusul PSD-ist numai ca sa creada lumea ca sunt erecti. Asa ca domnul senator Vosganian ar trebui sa-si aduca aminte acuma cum partidul domniei sale s-a comportat ca o fatuca de pe centura care se da virgina dar nu ezita sa stea in toate pozitiile atunci cand interesul o cerea.
De aceea cred ca senatorul Vosganian ar face mai bine sa vorbeasca mai putin ca i se vad clabucii in colturile gurii.

2 comentarii:

cerecomandiasului spunea...

un defect al romanului esta ca inca ii asculta (prezenta la conferinta de presa, chemat la talk-show-uri, articole in presa) acele persoane care nu mai au credibilitate.
aici dau exemplu pe Vosg... . eu schimb imediat postul daca il vad la un talkshow chiar daca emisiunea e pe lista mea de informatii.

si indiferenta e o palam si o metoda ca nu ne reprezinta.

inca o data te felicit ptr ideile tale.
succes!

Ieseanul suparat spunea...

@cerecomandiasului: Multumesc