joi, 27 mai 2010

Domnule primar Nichita, nu ne mai insultati!

Primarul Nichita chiar ne ia de prosti. Ne insulta inteligenta si bunul simt. Ca asa s-a obisnuit. Iata ce declaratii a facut dupa finala de Cupa Romaniei:
UNU: Eu am incercat tot timpul sa nu ma mai implic, pentru ca asa a spus si orasul: primaria sa nu se mai implice, sa lasam finantatorul
DOI: Eu pun pariu ca daca ma retrag maine de la echipa de fotbal suntem in Divizia C inapoi.
TREI: Am explicat de atatea ori ca echipa nu este a lui Nichita Gheorghe, este a orasului.
Mai multe declaratii puteti gasi pe newsiasi.ro

In primele doua declaratii, domnul inginer Nichita, vremelnic primar al Iasului, se contrazice: mai intai spune ca nu se implica apoi zice ca daca se retrage, echipa cade in C.
A treia declaratie trebuie sa i-o traduc domnului primar. In fapt ea suna asa: Echipa este a lui Nichita, dar pe banii orasului. Pentru ca asta s-a intamplat pana acuma. In alte parti echipa este a unui investitor iar orasul se mandreste cu asa echipa. Vezi cazul Clujului, Urziceni sau Vaslui.

Revin cu aceeasi intrebare: Cine este reprezentantul Mobilis in conducerea Clubului? Cine a decis aducerea lui Titi Dumitriu? Nu cumva Nichita? Ce cauta Nichita la prezentarea lui Dumitriu? Nu era mai normal sa fie unul dintre reprezentantii Mobilis? Ale cui jocuri le face Mobilis? Ca nu prea suna normal sa vii cu banii si sa-i lasi pe altii sa-i gestioneze. De ce a preluat Mobilis 51 la suta din Poli? Are cumva niste afaceri care sunt cam sensibile? Suna a santaj, cumva?
N-om fi noi toti buni sa ajungem primari, da' nici prosti nu suntem.

2 comentarii:

Iulian Micu spunea...

Exact!

Ieseanul suparat spunea...

@ Iulian Micu: pai miroase de la o posta. Ma intreb cine o sa ridice "batista" de pe tot "tambalul" asta. Si cum o sa sune atunci?