luni, 14 decembrie 2009

PSD umbla cu geoana vopsita

Aseara, seful PSD a iesit la tv, pentru prima data dupa 6 decembrie. A fost la Antena 3, ca doar acolo i se servesc intrebarile la fileu. De data asta cred ca l-au vopsit un pic la par, ca arata mai grizonat. De fapt arata ca un mort viu. Pot sa spun ca PSD-ul umbla cu geoana vopsita.
Am aflat cu aceasta ocazie ca este decis sa conteste rezultatul alegerilor la CEDO sau ... undeva, cum intri in Venetia, prima pe stanga.
Mai mult, este convins ca daca s-ar repeta turul II, ar castiga cu peste 54 la suta. Probabil ca numai in cazul in care s-ar afla el singur pe buletinul de vot. Ca sefului obosit de la PSD ii lipseste simtul ridicolului se vede din faptul ca nu poate sa vada dincolo de lungimea propriului nas. El crede ca trebuie sa ramana in continuare in fruntea partidului deoarece a castigat alegerile. Pe cei din jurul sau nu-i intreaba?
Eu credeam ca am avut un paranoic la conducerea Romaniei si ca am scapat de el in decembrie 89. Dar observ ca asta-i o boala care se transmite de la comunisti la mostenitorii lor. Cititi ce spune acelasi obosit Geoana: "Liderul PSD a opinat totodată că, dacă Traian Băsescu ar fi fost în locul său şi erau suspiciunile acestea de fraudă, "aveam în ţara asta revoluţie în stradă şi chema şi instiga poporul la revoluţie".
Tovarasul Geoana uita ca singurul roman care a instigat poporul sa iasa in strada cu batele si tarnacoapele se afla in PSD. Este ION ILIESCU. Acelasi care s-a autoproclamat ultimul pe lista dar primul in capul statului, cel care l-a numit pe criminalul KGB-ist Militaru ca ministru al Apararii, care a chemat minerii sa devasteze sediul Universitatii Bucuresti, acelasi care a daramat Guvernul Roman cu ajutorul purtatorilor de lampase, cel care ne-a tinut timp de 10 ani la portile Europei. Dar ma indoiesc ca PSD-ul actual va recunoaste vreodata atrocitatile executate din ordinul tatucului stalinist in anii 90. Imi pare rau ca tinerii care se inscriu astazi in PSD nu vor sa cunoasca aceste adevaruri.

Si un supliment din gandirea celui mai slab pesedist.
Acum vreo saptamana si ceva, unul din tinerii politicieni ieseni de la PSD ne arata la un moment dat un filmulet de pe youtube cu Geoana vorbind in limba engleza. Asta ca sa ramanem uimiti cat de bine se descurca prezidentiabilul lor in limba lui Obama. Am spus si atunci ca "asa o fi", dar nu vad importanta acestui fapt.
Mai bine sa-l vedem pe fostul prezidentiabil cum vorbeste romaneste. Si iata mai jos o noua mostra a logicii si claritatii atunci cand Mircea Geoana se exprima in limba romana:
A fost un gest de intimidare şi de abuz. Dacă exista ceva care, într-adevăr, să fie un flagrant sau o chestiune pe care să-l fi săltat de pe stradă, pentru că legea permite... un senator din opoziţie, la două zile după alegeri, despre o speţă, despre Dan Ioan Popescu şi nu ştiu cine din trecut ... cel puţin asta a spus DNA-ul, asta mi se pare puţin suspect. A fost un gest deliberat de putere de natură să intimideze şi să pună presiune pe tot ceea ce ar fi putut să însemne elemente de sprijin sau elemente de natură politică. Sunt absolut convins că este un gest politic"

Niciun comentariu: