vineri, 4 decembrie 2009

"Prefer ca slăbiciunea lui Geoană să se traducă în preluarea puterii de către Crin şi Iohannis."

Se vede ca le este frica. Altfel n-ar fi scris pe bloguri asa ceva: "Un an întreg i-am terfelit orgoliul lui Băsescu. Credeţi că e inteligent din partea noastră să-i dăm şansa să se răzbune 5 ani?"
Chiar si liberalii il considera pe Geoana prost. Si atunci ma intreb de ce au semnat o intelegere cu el. Cum de ce? Iata raspunsul: "Prefer un preşedinte influenţabil (inclusiv în bine, de către Crin şi Iohannis) decât un scelerat influent. Prefer ca slăbiciunea lui Geoană să se traducă în preluarea puterii de către Crin şi Iohannis."
Asadar, liberalii il vor pe Geoana presedinte pentru a putea si unii dintre ei sa-i dea cate un telefon si sa-l cheme la "un moment de relaxare in miez de noapte". Acum ati inteles. Textul integral il puteti citi aici: Ajunge un prost căzut în plasă . Ma intreb, pesedistii ce parere au despre aceste afirmatii?

Asta e. Disperare in PSD si PNL. Asa s-ar putea traduce reactiile liderilor celor doua partide. Joi seara Mircea Geoana a reusit sa dea cu tesla in coaiele tuturor: ale lui, ale lui Crin, ale lui Johhanis si ale celorlalti pesedisti aflati de fata. (Nu va mai rusinati de astfel de expresii. Le auziti zilnic.) Pe Radu Campeanu si Ionescu Quintus nu-i pun la socoteala, ca la varsta lor astfel de lovituri nu se mai simt.

De ce a fost asa de naucitoare lovitura? Pentru ca nu le-a mai dat posibilitatea sa reactioneze. Inca 24 de ore de campanie nu erau suficiente pentru a-si pune in miscare masinariile de intoxicat poporul. Apoi, iesirea lui Vintu l-a adus pe Geoana in postura de Pinochio. El a spus ca nu sunt prieteni, Vintu l-a contrazis. El a spus ca a mers ca sa-si justifice expresiile "malefic" si "turbulent", Vintu a zis ca a venit sa se relaxeze.
Exasperat de prostiile facute, Geoana a incercat o diversiune: ca este urmarit de securistii lui Basescu, uitand ca seful SRI este un fost pesedist. Mai mult, Tolontan spune pe blogul sau cine a facut pozele compromitatoare: un fotoreporter de la ziarul Ziarul. Un tip care la randul sau a fost filat si pozat de oamenii lui Vintu. Deci, celebrul securist al lui Basescu era un fotoreporter cu ceva mai mult tupeu si sange in instalatie decat altii care urmaresc doar fufele mondene de prin cluburile capitalei. Apoi, fata de declaratiile de joi seara, cand a afirmat ca "s-a dus la Vintu" din proprie initiativa ca sa se justifice, vineri, intr-un interviu la Realitatea fm Geoana spune ca: "Vintu m-a sunat şi m-a rugat să trec pe la el". Iar el a raspuns: Da, sa traiti! Imediat vin!

De cealalta parte, omul care ar putea deveni groparul liberalilor, Crin Antonescu, scoate pe gura aceleasi expresii, probabil exersate indelung dupa cel mai urat cosmar pe care l-a avut in aceasta campanie: Basescu si-a ascultat adversarii (unde-i dovada Crinule?) desi un alt sef al unui serviciu secret, SIE, este un fost liberal. (nu cred ca SIE s-ar baga in niste chestiuni interne). Concluzia lui Crin: "dacă Băsescu câştigă, nu văd alt om politic în stare să-i reziste!"

Din pacate, daca Basescu castiga scrutinul de duminica, liberalul Crin Antonescu trebuie sa reziste doar oamenilor din propriul partid. Pentru ca a facut din PNL carpa de sters pantofii pesedistilor. Iar electoratul stie cum trebuie platita tradarea.

Din acest motiv, liberalii din structurile de conducere de prin judete, incearca sa-si puna cenusa in cap, sa spuna ca nici ei nu il agreeaza pe Geoana, dar ca e bine sa nu-l lase pe Crin la inghesuiala. Suna mai mut cu o milogeala. Suna ca un schelalait al unui caine care a fost castrat si apoi a luat un sut in cur.

Cititi si asta:
Băsescu: Am o casetă cu Mircea Geoană, i-am spus staff-ului meu că dacă o dă, îmi retrag candidatura!

Niciun comentariu: