miercuri, 2 decembrie 2009

Mircea Geoana ii trage o palma lui Relu Fenechiu?


Mircea Geoana a fost, ieri, la Adamclisi la o manifestare data in direct de TVR2, o televiziune la care cotizeaza toti romanii, inclusiv "nemernicii dracului". In spatele lui, in randul rezervat valetilor, stau liberalii. Ca doar asta isi doresc: sa stearga de praf pantofii pesedistilor si sa le aseze covor rosu in drumul spre Cotroceni.
Dupa cum se vede din fotografia de mai sus, Mircea Geoana se afla in plin elan cu ambele maini. Un profesionist ar reusi sa faca din aceasta imagine un intreg filmulet din care sa se vada cum Mircea Geoana ii trage un dos de palma lui Relu Fenechiu, acest liberal de Barnova care n-a avut curajul sa candideze in municipiul Iasi.
Deja se poate observa cum Fenechiu a inchis ochii intr-un gest disperat de a se apara de lovitura naprasnica sosita pe neasteptate din partea voinicului Mircea.
Iar dupa ce filmuletul ar fi gata, cred ca nici nu s-ar observa trucajul. Poate o sa vedem filmuletul in 2014, in urmatoarea campanie.
Sursa foto: aici

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

a ras dupa ce a primit palma? :))

Ieseanul suparat spunea...

Astept si eu sa vad filmuletul pe Irealitatea tv. Plus analizele specialistilor in lovituri: Ursu, Dragotescu, CTP, Dumitrescu, Prelipcean, Patriciu, Vantu... desi ultimii doi sunt mai mari specialisti in tunuri decat in lovituri. :))