duminică, 6 decembrie 2009

Geoana: presedintele adjectiv

Liberalii au votat. Au votat pentru ca Radu Mazare sa poata sa bata cu pumnul in masa lui Geoana, daca acesta va ajunge la Cotroceni. Unii dintre tinerii liberali ieseni au votat sperand sa prinda vreun post prin ministerele promise de Geoana. Probabil ca pentru un timp vor primi ceea ce li s-a promis. Vor ciuguli cuminti firimituri din palmele pesedistilor. Liberalii au votat si le multumesc pentru ca vor sa-l aduca pe urmasul lui Ion Iliescu in fruntea Romaniei.
Liberalii adevarati n-au uitat cum au luat bataie de la minerii chemari de Ion Iliescu in schimb tinerii liberali nu au de unde sa stie cum a fost. Ei n-au simtit batele democratiei iliesciene pe spinare. Nu stiu ce vor spune peste un an, dar sunt sigur ca peste cinci ani le va fi rusine de gestul lor de astazi. Daca nu vor avea carnet de membru de partid cu trei trandafiri.

In 20 de ani am avut un presedinte comunist (n-am auzit ca Ion Iliescu sa-si fi prezentat demisia din PCR), un presedinte ca o primadona cu barbuta, un presedinte mitocan (treaca de la mine) iar acum ar trebui sa avem un presedinte caruia, de vineri incoace, multa lume ii spune in fata ca este .... Geoana - presedintele adjectiv.

PS: Geoana, presedintele exit-poll-ului. Ce parere aveti?

2 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Eu urmaresc B1 acum, cu numaratori paralele ale voturi, sper ca diaspora sa incline balanta... se pare ca mai sunt ceva sanse pro Base. Daca nu, o sa avem gagici cu look Ana Pauker, asta e.

Ieseanul suparat spunea...

Eu l-am vazut pe Hrebenciuc ca era cam negru la fata. Nu te intrebi de ce PSD nu spune nimic, deocamdata, de numaratoarea paralela? Ce, crezi ca ei nu fac asa ceva? Dar nu prea le iese socoteala. Au spus ca vor face un anunt dupa ce vor avea rezultatele din 50 la suta din sectii.
Cat despre gagici cu look de Ana Pauker n-au nevoie sa aduca ei. O are Crin pe Norica. Nu-i deajuns?