marți, 1 decembrie 2009

Crin Antonescu ne promite: Geoana la Cotroceni si Nastase in fruntea PSDCe promitea Crin Antonescu romanilor, printr-o scrisoare bagata in cutiile postale: "Eu sunt singurul care nu are legatura nici cu Flota, nici cu Matusa Tamara, nici cu Eterna si Fascinanta Romanie".
Ce ne promite acuma Crin Antonescu? Instalarea lui Geoana la Cotroceni, cu Iliescu pe post de sforar in culise, si revenirea lui Adrian Nastase la conducerea PSD. Adica o intoarcere la nivelul anului 2000. Deja Adrian Nastase si-a afirmat intentia de a reveni in fruntea PSD. Nu ar fi spus-o daca nu credea ca ar fi posibil.
Cum s-ar zice, Crin are destule legaturi si cu "Matusa Tamara" si cu "Eterna si fascinanta Romanie". Pentru cei mai tineri care nu stiu, scandalul "Eterna si Fascinanta Romanie" nu se refera la melodia grulupui Cassa Locco, ci are legatura cu Ion Iliescu si campania acestuia din 1996, cand un consilier al sau, Adrian Costea (de cetatenie franceza), a primit o sponsorizare de 5 milioane de euro de la Bancorex pentru a scoate un album cu denumirea de mai sus. O mare parte din bani se pare ca au fost folositi pentru campania electorala a lui Iliescu. Scandalul a fost apoi trecut sub tacere intre 2000 si 2004 cand Iliescu s-a intors la putere, dar in 2006 statul francez l-a inculpat pe Costea pentru deturnarea a circa 7,6 milioane de euro, obtinuti din multe afaceri cu statul roman, bani folositi in beneficiul unor demnitari romani si pentru finantarea campaniei electorale a acestora. E adevarat ca bratul lung al PSD-ului nu a putut sa intoxice si Justitia franceza. Ca sa nu mai spun ca dupa 96, Bancorex a dat faliment. Trecusera deja 7 ani de guvernare a oamenilor lui Iliescu. Mai multe amanunte aflati cu un search pe google.

Ma intreb, cum se simt tinerii liberali cand sunt pusi in situatia de a fi aratati cu degetul pentru tradarea pe care au comis-o cei de la varf?

Sursa foto: http://markething.shortlist.ro/ (imaginea nu pare trucata :) )


Din cate am inteles, Crin ar fi predat si istorie cand activa ca profesor la o scoala. Ar fi trebuit sa stie ca tradatorii, mai devreme sau mai tarziu, ajung sa plateasca pentru faptele lor. E pacat ca tradarea lui Crin va atarna greu si la gatul celor care nu cred in "valorile" pesedistilor.

Am citit mai devreme o declaratie a lui Gh. Ciuhandu, primarul Timisoarei: "Cei care voteaza cu Basescu sa stie ca voteaza comunismul".

Se pare ca la usa Primariei Timisoarei se aude clinchet de catuse, din moment ce Ciuhandu scuipa pe memoria eroilor martiri de acum 20 de ani si ia in brate pesedeul si pe toti comunistii esalonului doi care abia asteapta sa se arunce asupra ciolanului. Dupa 5 ani de opozitiei, foamea este mare. Oare ce i s-a promis lui Ciuhandu? Vreun post de ambasador prin Cuba? Cunoaste-ti scenariul.

Niciun comentariu: