miercuri, 11 noiembrie 2009

Tiganii, alcoolicii si prostituatele nu incap in PNL

Alcoolicii, tiganii si prostituatele nu incap in Partidul Liberal. Acolo sunt daor ingerasi, serafimi, fecioare si batrani sfatosi pe cala sa devina sfinti. Ludovic Orban are o singura scuza: sa creada lumea ca era beat cand a spus "Cine votează cu Băsescu: alcoolicii, ţiganii, prostituatele". Din filmulet, insa, se vede ca era cat se poate de sincer.
In afara de Antonescu, care a incercat sa dreaga fasolele in care a aruncat cu muci Orbanul penelist, n-am auzit alti liberali sa ia atitudine publica. Ba din contra, Orbanul care are ceva impotriva tiganilor a fost trimis marti pe la cateva televiziuni, sa-l admire poporul ce baiat frumos este si ce bine ii sade in lumina reflectoarelor.
Uite asa iese la iveala adevarata fata a celor care s-au postat in reprezentanti ai poporului. Mai putin alcoolicii, tiganii si prostituatele. Nici macar n-am auzit sa-si ceara scuze public acest politruc cu geaca galbena caruia i s-a infipt sageata liberala in cur.
Cat despre ong-urile care iau bani ca sa lupte impotriva discriminarii, le-a trebuit vreo trei zile sa se trezeasca si sa ia o atitudine de parca le-ar fi jena ca trebuie sa ceara CNCD-ului sa faca ceva cu limbistul de Orban.
Punem pariu ca CNCD-ul n-o sa-i dea nici macar un avertisment lui Orban?REALITATEA.NET - Ludovic Orban, reclamat la Consiliul Discriminării pentru " alcoolicii, prostituatele şi ţiganii" care-l votează pe Băsescu

Later edit: Iata ca in filmuletul postat pe youtube si nu pe Realitatea (care intre timp l-a sters) liberalul Orban spune ca si drogatii il vor vota pe Basescu.

Niciun comentariu: